Event

Historien om hvordan basketball blev datadrevet og hvordan virksomheder kan lære af det

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 20.05.2021
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Online
Tilmeld  

Hvad har basketball at gøre med virksomhedsledelse og data? Svaret får du på dette webinar den 20. maj kl. 9.00 – 9.45. Data har drevet udviklingen af NBA Basketball i lang tid, men det er kun begyndelsen.

Ikke kun i virksomheder bruges data hele tiden i vejen til vækst og succes, men i høj grad også i basketballklubbernes ledelse, trænerteams eller klubejere, og ikke mindst hos de mange millioner følgeres forventninger til faktuelt (og real-time) data er skyhøjt på tværs af medier hele tiden.
Vi har inviteret Morten Stig Jensen fra Veo Technologies ind til en snak om brug af data i basketball. Morten har fingeren på pulsen, når det kommer til basketball og alt hvad der rører på sig i NBA og har desuden sin egen podcast om NBA.

Hans ’take’ på brug af data i basketball er nem at forstå: ”Det er så nemt at komme i gang med at bruge data, men de færreste bruger data til at optimere og træffe beslutninger – det er da at skyde sig selv i foden.”

På webinaret drager vi paralleller mellem basketball og enhver virksomhed med digitale ambitioner. Vigtigheden i at drive virksomhed gennem brug af data og digitale processer er større end nogensinde og ikke kun ”nice to have, but need to do”.
Du får eksempler på hvordan man kommer i gang med at blive datadrevet og hvordan man bruger data til at motivere medarbejdere og kunder og måske inspiration til dig i at gøre noget andet i morgen end i dag.

Karina Behr Andersen, som er Columbus direktør for Data & Analytics har selv en baggrund i basketball og rådgiver dagligt virksomheder om deres optimale brug af data i deres virksomheder.

Kan du ikke deltage den 20. maj? Fortvivl ej. Tilmeld dig webinaret alligevel, så sender vi dig optagelsen efterfølgende.
God fornøjelse!

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere