01.06.2022 | Navnenyt

Henrik Petersen, ny NAV/Business Central Forretningskonsulent og Udvikler hos ADDvision

Jeg kommer fra stålbranchen – jeg er produktionsmand og teknikmand – uddannet datamatiker og udlært smed. Desuden har jeg taget en del lederuddannelser. Så tidligere har jeg haft mange bolde i luften, jeg har været IT-chef, indkøbschef, back office medarbejder og projektleder – faktisk 4 store områder på én gang. Jeg kunne aldrig helt nå det hele, og det blev svært at opnå den kvalitet, jeg sætter en ære i at levere. Nu har jeg valgt det område, jeg syntes var allermest sjovt, og så glæder jeg mig til at fordybe mig i det. Jeg har nemlig været med til at implementere både NAV og Business Central, faktisk har jeg drevet implementeringen – og jeg elskede det. Det var enormt spændende. Frisk ankommet til ADDvision har jeg mødt søde, venlige og udadvendte kolleger. Her er både stille nok til, at jeg kan gå helt ind i opgaverne, og livligt ude hos kunderne – en god kombination!

ADDvision vokser støt – vi byder velkommen til 5 nye profiler

ADDvision er et mindre IT-firma - og vi er stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Folk får og tager ansvar, og dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne.
Derfor har vi tiltrukket 5 gode nye medarbejdere, som vi er utroligt glade for at byde velkommen i vores udvalgte gruppe.

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere