12.09.2023 | Navnenyt

Helena kan godt lide at tidsoptimere og effektivisere

Helena Lauritzen er startet som graduate i Bredana Axcite.

Selv om Helena Lauritzen nærmest ikke er startet på karrieren endnu, har hun allerede en god portion erfaring med i bagagen fra starten af graduate forløbet i Bredana Axcite.

Og hun har fundet ud af, hvor interessen ligger:

”Jeg kan godt lide at spare tid og gøre supply chain så effektiv som muligt", siger Helena Lauritzen.

Erfaringen har hun fra studiejob i to virksomheder, mens hun studerede Operations and Supply Chain Analytics på Aarhus Universitet og i et efterfølgende sabbatår.

”Jeg var ansat i Bestsellers logistikafdeling, hvor jeg håndterede ordrer, der blev bestilt af firmaer i andre lande. Efterfølgende have jeg job i Salling Groups logistikafdeling, hvor jeg hjalp med at optimere processer på lagrene,” fortæller Helena.

”Jeg tror, graduate forløbet bliver rigtig godt, og jeg har en forventning om at blive klædt godt på til at komme med ud til kunderne," siger Helena.

Jeg ser også frem til at skulle arbejde som konsulent. Det er en stor udfordring, som stiller krav til både det faglige, og at kunne samarbejde med mange forskellige mennesker.”

Hun og kæresten bor i Aarhus. Hendes helt store interesse er mad.

”Jeg elsker alt, der har med mad at gøre, og så er jeg begyndt at strikke. Det går der meget tid med.”

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere