30.06.2015  |  Branchenyt

Supply chain-studerende modtager pris for et snit på 10,7

Indhold fra partner Hvad er dette?

For tredje år i træk har Logistikkompagniet uddelt en pris for højeste karaktergennemsnit på uddannelsen HD Supply Chain på CBS. I år gik prisen til Nicolai Smet Andersen.

I tre år har Logistikkompagniet belønnet den studerende med det højeste karaktergennemsnit på uddannelsen HD Supply Chain på CBS med en pris.

I år gik prisen til 30-årige Nicolai Smet Andersen, der til daglig har ansvaret for Østeuropa-afdelingen hos Freja Transport og Logistics. Han afsluttede uddannelsen med et karaktergennemsnit på 10,7.

Læs også: Priser til de to bedste HD SCM-opgaver fra CBS

Ud over et flot snit blev Nicolai Smet Andersen også anerkendt for sit afgangsprojekt, der undersøger, hvorfor og med hvilken effekt flere danske virksomheder har insourcet produktion og samarbejdsaftaler fra oversøiske lande til enten Danmark eller Europa. 

CBS har på 30 år uddannet over 800 HD supply chain managers. De første mange år var det meget små årgange, mens uddannelsen er vokset 70 procent de seneste år.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere