09.03.2020  |  SCM 4.0

Hør hvordan du kan accelerere din Sustainable Supply Chain performance

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mulighederne er mange når man skal gå fra ord til handling når det gælder virksomhedens Supply Chain Sustainability. Men hvordan gør man egentligt det med software teknologi? Få et indblik i dette webinar.

Hvordan er det at Supply Chain er forbundet til Sustainability? Hvordan er det at man kan arbejde med sin Sustainable Supply Chain performance ved hjælp af teknologier? Hvordan er det at man kan træffe de rigtige beslutninger?

Det dykker vi ned i på dette 30 minutters webinar. Webinaret finder sted den 12. Marts. Du kan sagtens skrive dig op og efterfølgende få tilsendt optagelsen. Webinaret varer 30 minutter.

På webinaret kan du lære mere om:
- Hvordan Supply Chain påvirker sustainability
- Hvordan man nedbringer sin emission-to-serve ved at bruge teknologi på strategisk, operationelt og taktisk niveau 
- Hvordan kommer man igang?

Skriv dig op til webinaret her.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere