Grundfos

Stærkt halvårsregnskab fra Grundfos

Grundfos offentliggør stærkt halvårsregnskab trods udfordringer med stigende priser på materialer, høje logistikomkostninger og forstyrrelser i forsyningskæder.

IT

Blockchain-baseret system skal vurdere udvindingen af sjældne jordartsmetaller

Grundfos’ nye projekt skal styrke overgangen til en cirkulær økonomi ved at spore, hvor vigtige råmaterialer stammer fra og se på bæredygtige praksisser med udgangspunkt i blockhain-teknologi.

SCM 4.0

Seks virksomheder fortæller om digitalisering af forsyningskæden

Læs om hvordan seks virksomheder i dag anvender SCM 4.0-teknologier til at styrke forsyningskæden, og hvordan de planlægger at gøre brug af nye teknologier i den nærmeste fremtid. Vi har stillet de samme fire spørgsmål til fem store virksomheder og en mellemstor.

Strategi & ledelse

Sådan går det med SCM i 2010

Der sker store ting med virksomhedernes supply chains i disse år. Krise, klima, globalisering, hyperkonkurrence osv. udfordrer, presser, klemmer, udvikler og forandrer tingenes tilstand, så morgendagen byder på helt nye udfordringer og kompetencer end gårsdagen. Vi har spurgt 14 eksperter fra både virksomheder, konsulentbranchen og forskerverdenen om, hvad du som supply chain-leder kan forvente at støde på i 2010.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere