Event

Gratis webinar: Sådan håndterer du oversøiske indkøb

Bredana Axcite A/S

www.bredana-axcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 13.05.2020
Start tidspunkt: 14.00-15.00
Sted: Webinar
Tilmeld  

Tag én time ud af kalenderen og deltag i vores gratis webinar, hvor vi giver dig vores anbefalinger til, hvordan I bedst håndtere oversøiske indkøb.

Styring af oversøiske indkøb i ERP-systemet har traditionelt set givet anledning til en del panderynker, og næsten uanset hvilken fremgangsmåde, man vælger, må man altid indgå nogle kompromiser i enten logistikprocesserne eller i den økonomiske håndtering af de ”svømmende varer”.

Og hvad er reelt den bedste løsning for netop din virksomhed? 

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management giver dig flere muligheder for at styre oversøiske indkøb, og på dette inspirationsmøde giver vi en introduktion til de forskellige løsninger i standardsystemet.

Desuden kommer vi omkring vores modulpakke, Axcite Logistics, som indeholder en række udvidelser til standardfunktionen, bl.a. i form af en ATP-beregning til styring af oversøiske indkøb.

Vi vender fordele og ulemper ved hver enkelt løsning, og giver indblik i den løsning, der passer jeres virksomhed bedst.

Dato: D. 13. maj 2020 kl. 14.00-15.00.

Afholdes som webinar. Tilmeld dig allerede nu, så din plads er sikret. 

Program og tilmelding

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere