Event

Gratis Webinar: Kompleksitet - virksomhedens største udfordring

ABC Softwork

www.abcsoftwork.com

  • events@abcsoftwork.com
  • 7020 2668
  • Rued Langgaards Vej 7, 5C, 2300 København S
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 27.05.2020
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Vi står over for en nedgang i økonomien, hvor det er tid til at rebe sejlene. En vej er cost-cutting, som kan være helt nødvendig men med risiko for kortslutning af de langsigtede planer for virksomheden. Et alternativ er reduktion af kompleksitet.

Reduktion af kompleksitet har ingen bivirkninger. For meget kompleksitet har ingen fordele og medfører kun skjulte omkostninger. Kunder hader kompleksitet, medarbejdere og ledere drænes af kompleksitet. Det er dog vigtigt, at man kan kende forskel på god og dårlig kompleksitet, da kompleksitet til et vist niveau er lønsomt.

På webinaret den 27. maj kommer vi med konkrete anbefalinger til arbejdet med kompleksitet og besvarer de tre grundlæggende spørgsmål:

  • Hvorfor beskæftige sig med kompleksitet?
  • Hvordan påvirker kompleksitet din virksomheds kunder og konkurrenceevne?
  • Hvordan din virksomhed kan skabe mere værdi med mindre kompleksitet?

Dine værter på dette webinar er Senior Partner i Hildebrandt & Brandi, Anders Nørgaard, som også er forfatter til bogen Kompleksitet – virksomhedens største udfordring og Client Director, Troels Kyhn Jakobsen som blandt andet har gennemført projekter for Abena og Convena Distribution.

Tags: ABC Softwork

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere