Event

Gratis webinar: Få succes med EDI

Bredana Axcite A/S

www.bredanaaxcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 26.05.2020
Start tidspunkt: 14.00-15.00
Sted: Webinar
Tilmeld  

Modtager I mange indkøbsdokumenter eller salgsordre på mail, telefon eller mundtligt? Og bruger I uforholdsmæssigt meget tid på at indtaste linjerne manuelt i jeres ERP-system? Så er der stort potentiale for effektivisering af jeres ordreflow med EDI.

På dette webinar giver vi en introduktion til, hvordan en EDI-integration til Microsoft Dynamics 365 via BizBrains EDI-portal fungerer. Vi dykker ned i de mest gængse problemstillinger, såsom afklaring af filformater i ind- og udgående udvekslinger, og viser hvordan man kommer nemt og simpelt i gang.

Du får indsigt i omkostningerne forbundet ved en investering i et EDI-modul, så du nemt kan lave en cost benefit-analyse, inden du går i gang med dit EDI-projekt. 

Vi kommer også omkring alternativet til en EDI-integration, en slags EDI Light-udgave, som er en avanceret importfunktion, der kan digitalisere dele af flowet. Et alternativ, som egner sig godt til automatisering af ordreflow, hvor der ikke er volumen nok til at etablere klassisk EDI. 

Dato: D. 26. maj 2020 kl. 14.00-15.00 
Sted: Afholdes som webinar

Program og tilmelding her.

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere