Event

Gratis webinar: Få styr på dit produkts livscyklus

Bredana Axcite A/S

www.bredanaaxcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 05.05.2020
Start tidspunkt: 14.00-15.00
Sted: Webinar
Tilmeld  

Tag én time ud af kalenderen og deltag i vores gratis webinar og få inspiration til, hvordan I effektivt styrer jeres produkt fra vugge til grav.

Product Lifecycle Management er en central disciplin, når virksomheder skal håndtere samtlige tilgængelige data om deres produkter. Det kræver stærke værktøjer, der effektivt kan styre produktet igennem dens livscyklus. 

På dette webinar vil vi demonstrere standardløsningerne til Product Life Cycle Management (PLM) i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, som tilbyder  basisværktøjer til håndtering af et produkts forskellige faser.

Som en forstærkning af basisværktøjerne, har vi udviklet nogle PLM-funktioner, som  automatiserer de fire primære faser i et produkts livscyklus: introduktions-, vækst-, modenhed og nedgangsfasen, og giver bedre betingelser for at styre sit produkt succesfuldt igennem stadierne i dets livscyklus, og bl.a. sikre optimal lagerbeholdning og -placering.

Tilmeld dig webinaret, og få inspiration til, hvordan du kan optimere PLM i din virksomhed.

Dato: 5. maj 2020 kl. 14.00-15.00.

Sted: Afholdes som webinar.

Program og tilmelding.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere