Event

Gratis seminar: “Hvornår er dit ERP-system dødt?”

Datacon A/S

www.datacon.dk

 • marketing@datacon.dk
 • 4813 3133
 • Hejrevang 13, 3450 Allerød
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 22.11.2018
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Hos Microsoft på Kanalvej 7, 2800 Lyngby
Tilmeld  

Kom med Datacon og Dynamicweb til seminar – og hør hvordan du får mere ud af din ERP-løsning og sikrer, at jeres forretning ikke går i stå!

OM SEMINARET

Datacon og Dynamicweb inviterer dig til seminaret ”Hvonår er dit ERP-system dødt?” – 2 timer fyldt med konkrete tips til, hvordan du kan udnytte din Microsoft Dynamics AX endnu bedre end du gør i dag, og hvad du skal holde øje med, når du vurderer om dit ERP-system er forældet.

Vi deler ud af årtiers erfaring omkring hvordan du kan forlænge dit ERP-systems levetid, alt efter hvilken situation du er i og hvilke udfordringer du står med.

Heraf viser vi sammen med vores partner, Dynamicweb, hvordan du kan optimere dine arbejdsprocesser og opnå de største synergier, ved at integrere din webshop med din Dynamics AX.

Seminaret er ganske gratis.

Samarbejdet mellem Datacon og Dynamicweb sikrer dig en ekspertise, fra en af landets mest erfarne ERP-leverandører og markedets bedste løsning på e-commerce – direkte integreret til din ERP-løsning, Microsoft Dynamics AX.

Vores seminar på Sjælland afholdes:

Hos Microsoft på Kanalvej 7, 2800 Lyngby

Torsdag den 22. november 2018 kl. 14.00-16.00

 

PROGRAM

 • Introduktion af Datacon - eksempler på hvordan vi hjælper vores kunder med, at tage deres ERP-system til det næste niveau

 

 • Hvornår er et ERP-system dødt? Vi gennemgår de 3 forskellige scenarier:
  – At gøre ingenting
  – At beholde din Microsoft Dynamics AX i sin nuværende form med forbedringer
  – At opgradere din ERP-løsning til en anden AX-version eller den nye Microsoft Dynamics 365

 

 • En introduktion til Dynamicweb – inspiration fra aktuelle e-commerce løsninger med AX integration

  Med udgangspunkt i aktuelle Dynamicweb kundecases inden for både B2B og B2C fra ind- og udland, viser Dynamicweb dig hvordan succesfulde virksomheder optimerer deres forretningsprocesser med Dynamics AX og Dynamicweb e-commerce.

  Dynamicweb løfter sløret for Årets Dynamicweb B2B e-handelsløsning, som netop er blevet kåret på Dynamicweb Summit 2018, og som har integration til Dynamics AX – spækket med procesoptimerende funktioner og salgsværktøjer.

 

Se mere om seminaret og tilmelding her.

Tags: Datacon A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere