05.10.2018  |  Lager & distribution

Gratis konference om it, lager og logistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sammen med Apport og en række andre partnere sætter Element Logic fokus på den skjulte faktor bag succesfuld e-handel: En velfungerende it-struktur for lager- og logistikfunktionen. Det foregår onsdag den 31/10 i Musikhuset Aarhus. Deltagelse er gratis.

Danskerne køber mere og mere på nettet – men konkurrencen bliver samtidig hårdere og hårdere.

Muligheden for at differentiere sig på pris og kvalitet vil langsomt forsvinde. I stedet bliver det vigtigt, at din virksomhed er i stand til at kunne levere varen, når kunden ønsker, dér, hvor kunden ønsker det og på den måde, kunden ønsker det.

For at kunne gøre det har man behov for en effektiv og fremsynet it-struktur til styring af ens lager- og logistikapparat. Derfor afholder Element Logic sammen med Apport og en række andre partnere den 31/10 konferencen E-Commerce Excellence 2018 om netop it-infrastruktur fra et lager- og logistiksynspunkt.

Det foregår i Aarhus Musikhus fra kl. 9-16.

Henvender sig til beslutningstagere i e-handelsvirksomheder
E-Commerce Excellence 2018 vil byde på en række talere og cases, der fortæller om erfaringer med e-handel og anbefalinger til den succesfulde online-shop. Mød blandt andre Torben Storgaard fra Herbert Nathan og erhvervskommentar Henrik Ørholst fra Mandag Morgen. Også Element Logic Danmark bidrager med et oplæg fra administrerende direktør Nikolaj Bjørn Eriksen.

Konferencen henvender sig primært til beslutningstagere på ledelsesniveau (CEO, CFO, CIO, logistikdirektører og lignende) i en virksomhed, som allerede har eller planlægger aktiviteter inden for e-handel.

Deltagelse er gratis, men der er et maksimum på antallet af deltagere.

Tilmelding foregår her

For yderligere spørgsmål kontakt venligst Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark A/S: + 45 61460961 / Nikolaj.Eriksen@elementlogic.dk

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore. AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas. Takket være Aut…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere