Event

Gratis formiddagsevent: Effektiv samhandel mellem kunder og leverandører (København)

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

  • marketingdk@truecommerce.com
  • 4582 1600
  • Banevænget 13, 3460 Birkerød
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 29.10.2019
Start tidspunkt: 09:00 - 13:00
Sted: Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø
Tilmeld  

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Den 29. oktober 2019 afholder TrueCommerce et formiddagsarrangement for alle kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede i Charlottehaven, København Ø.

Hvis du er en detail- eller produktionsvirksomhed, eller hvis du specialiserer dig i engroshandel, så vil du med garanti finde dette arrangement interessant. Det bliver en formiddag med fokus på effektiv samhandel mellem dig og dine kunder og leverandører.

Vores seneste markedsanalyse og vores kundetilfredshedsanalyse i foråret peger begge på, at Track & Trace er vigtigt for virksomheder inden for detail, produktion og engroshandel.

Derfor har vi valgt at gøre effektiv Track & Trace til ét af dagens hovedtemaer. Blandt andre af dagens temaer er effektiv samhandel blandt detail- og fremstillingsvirksomheder samt grossister, herunder EDI outsourcing og EDI-konsolidering.

Klik her for at se den fulde agenda for arrangementet.

Du tilmelder dig via e-mail ved at klikke her.

Vi håber på at se dig!

Med venlig hilsen

TrueCommerce Denmark

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere