13.10.2020  |  Branchenyt

GLS er blevet ISO 9001, ISO 14001 og GDP re-certificeret

Indhold fra partner Hvad er dette?

For de fleste danskere siger ISO 9001, ISO 14001 og GDP-certificeringer måske ikke så meget, men for GLS og deres kunder er dette en vigtig og tryghedsskabende nyhed.

Certificeringerne er nemlig et stempel på, at GLS har styr på bl.a. kvalitetsstyring, miljøledelse og fortsat må distribuere lægemidler, herunder medicin.

To eksterne auditører fra Dekra, en af de største internationale certificerings-udbydere, var på besøg i to af vores 9 nationale depoter samt tre af vores i alt 9 GLS-ejede PakkeShops i København.

De var imponerede over GLS Denmark’s høje niveau inden for kvalitet, system, orden og rengøring. De gik endda så vidt som at rose medarbejderne på depoterne for deres engagement og personalet i vores PakkeShops for at være meget imødekommende.

Hos GLS er vi utroligt taknemmelige for og stolte af vores mange medarbejdere. De har arbejdet hårdt og lagt mange timer i at skabe procedurer og instruktioner, samt optimeret processer i vores depoter for at sikre, at GLS er en pakkedistributør, der leverer høj kvalitet på hele forretningsområdet - hver dag.

Hvis du vil læse mere om GLS’ certificeringer, kan du besøge vores hjemmeside: https://gls-group.eu/DK/da/om-gls/ansvarlighed

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere