13.07.2020  |  Branchenyt

Case: Global vækstsucces understøttes af skalérbare processer

Indhold fra partner Hvad er dette?

WindowMaster har de senere år leveret store vækstrater, og med ny ejerkreds er de globale ambitioner øget med fokus på sund vækst og styrket bundlinie. Et samarbejde med Columbus skaber grundlaget i form af en skalérbar og moderne ERP-løsning.

Med en stigende efterspørgsel og store ambitioner havde WindowMaster brug for, at få skiftet si uddaterede IT-infrastruktur ud med et nyt moderne system. Derfor indgik WindowMaster og Columbus et samarbejde om, at automatisere og effektivisere forretningens processer. ERP-systemet blev skiftet ud med Microsoft Dynamics NAV samt Business Integration Solution-software fra datterselskabet To-Increase.

Denne ERP-opgradering var med til, at spare WindowMaster for rigtig meget tid og penge:

Tidligere var 6-7 ansatte i berøring med den administrative behandling i forløbet fra salgsordre til faktura, men i dag er højest en eller to personer kortvarigt inde over for at kvalitetssikre. Det sparer utroligt mange ressourcer, eliminerer timevis af uproduktivt tastearbejde på hver ordre og minimerer risikoen for, at fejl når at få konsekvenser.” - Torben Johnsen.

Du kan hente vores case om WindowMaster her.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere