09.01.2019 | Navnenyt

Ny CEO for DHL Express

John Pearson er pr. 1. januar 2019 ny CEO for DHL Express. Foto: DHL

Pr. 1. januar 2019 er John Pearson tråndt ind som ny CEO for DHL Express , hvor han overtager stillingen efter Ken Allen, der i stedet er blevet CEO for den nyligt oprettede division DHL eCommerce Solutions.

Grundet den blomstrende e-handel og digitalisering er forventningerne hos den nye CEO store, og han er sikker på, at udviklingen vil smitte af på DHL. John Pearson er heller ikke ny i virksomheden, hvor han er spillet en rolle det seneste årti, og han forventer, at væksten vil fortsætte i 2019 og videre frem for DHL-koncernens Express-division.

"Vi er glade for at få John Pearson i bestyrelsen. Han har en veldokumenteret track record og en dyb forståelse for vores Express-forretning. Johns omfattende operationelle viden og forretningserfaring indenfor divisionen vil sikre en fortsættelse af DHL Express’ succesrige vækst i de kommende år”, siger CEO for Deutsche Post DHL Group, Frank Appel.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere