Event

Gør en god forretning: PLUG & PLAY (Odense)

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

  • d.ostergaard@ledvance.com
  • 43 39 90 00
  • Dybendalsvænget 3, 2630 Tåstrup
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 24.09.2019
Start tidspunkt: 16.00 – 19.00
Sted: Scandic hotel, Odense
Tilmeld  

Invitation til gratis seminar om de seneste styrings- og belysningsløsninger

WAGO, NIKO og LEDVANCE inviterer til gratis seminar om komplette Plug & Play løsninger, der kan gøre din hverdag  nemmere og give dig en god forretning.

Få indsigt i de seneste trends inden for styring og belysning. Bliv præsenteret for nye produkter og løsninger, som giver dig mange fordele. Mød eksperterne, som  kan hjælpe dig med dine projekter fra start til slut.

Vi slutter af med muligheden for hands on på alle de nye produkter fra leverandørerne og spisning.

Program

Spar tid og penge: Bliv hjulpet gennem hele projektet  – fra start til slut

  • WAGO: Praktisk, hurtig og nem installation med WAGO  WINSTA stikforbindelser. Hør, hvad den nye HD60364 standard betyder for stikforbindelser.
  • NIKO: Se de nye sensorer fra Niko, som gør installation af  lysstyring enkel og hurtig, samt smart home systemet Niko Home Control.
  • LEDVANCE: Se og hør om mulighederne med det nye og udvidede sortiment af OSRAM LED-lyskilder og LEDVANCE LED-armaturer og de helt nye LEDVANCE LED-bånd. Hands on på produkter og spisning.

Tilmelding på www.gorengodforretning.dk Tilmelding er efter først til mølle princippet.

 

Tags: LEDVANCE A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere