12.03.2018  |  Branchenyt

Gå på opdagelse i RFID’ens verden

Indhold fra partner Hvad er dette?

RFID kan samle hele forsyningskæden, og GS1 standarder hjælper til i hvert led. Kan det nu være rigtigt?

I denne web app får du at se, hvad RFID optimerer og muliggør i hvert led i forsyningskæden – uden at du behøver at have en teknisk forståelse af RFID-teknologien.

Vi har valgt at illustrere det med et scenarie, der følger en t-shirt fra tilblivelse, gennem 6 led helt frem til forbrugeren.

Har du travlt? Så anbefaler vi at du går direkte til butiksleddet, , hvor du bl.a. kan se, hvordan RFID giver kunden en bedre oplevelse i prøverummet og er bindeled til ægte omni-channel.

Vil du have hele rejsen?klik her og gå til begyndelsen af app’en.

Velkommen i RFID’ens verden!

Vil du vide mere om RFID og hvorfor du bør tage en standardiseret tilgang til dit RFID-projekt? Så besøg www.gs1.dk/rfid

Må vi inspirere dig til at få mere ud af jeres medlemskab og den måde, I udnytter vores standarder og services? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling. 

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere