09.05.2022  |  Strategi & ledelse

Indspark: Gå-hjem-møde - Supply Chain Resilience, 14. juni hos PwC i Ringsted

SDU gennemfører i samarbejde med Industriens Fond et projekt med fokus på Supply Chain Resilience i små og mellemstore danske produktionsvirksomheder. Hør om resultaterne fra projektets første del. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Hør to af de deltagende virksomheder i første runde fortælle om:

  1. Hvad var deres udfordringer?
  2. Hvordan har/skal de arbejdet med udfordringerne?
  3. Hvordan bliver de mere robuste?

Om projektet:
Covid-19 pandemien og den russiske invasion i Ukraine har skabt store forstyrrelser i globale forsyningskæder med mangel på råvarer og komponenter, stigende priser, forlængede leveringstider m.v. Andre forstyrrelser kan være menneskabte eller finde sted på grund af naturkatastrofer, og senest har vi været vidner til mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Supply Chain Resilience i et SMV-perspektiv er et to-årigt projekt, der har til formål at styrke små og mellemstore produktionsvirksomheders resiliens og på den baggrund udvikle en række værktøjer, som kan være til generel brug for det danske erhvervsliv.

Læs mere på: https://scr-smv.dk/

Tilmeld dig nyhedsbrev på: https://scr-smv.dk/nyhedsmail/

Mere fra Jan

Jan Stentoft

Professor

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere