Event

Fremtidens Logistik 2020

Danske Speditører

www.dasp.dk/

  • INFO@DASP.DK
  • 33 74 67 90
  • Børsen | DK-1217 København K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 21.10.2020
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Online
Tilmeld  

Logistik er ikke hvad det har været. Det er mere end det. Og udviklingen er kun lige startet. Og med COVID-19 er det sket med stormskridt. Køb billet i dag og tag første skridt henimod fremtidens agile, modstandsdygtige og værdiskabende logistik.

Årets konference finder sted online, live og over tre dage - hver med en times varighed.

1. modul // Den globale forsyningskæde efter COVID-19 / 21. oktober @ 10-11
2. modul // Fremtidens digitale spedition / 28. oktober @ 10-11
3. modul // Kundernes forventning til fremtidens speditør / 4. november @ 10-11

Køb billet via linket, hvor du også kan læse mere om moduler og oplægsholdere (som bl.a. tæller Thomas Kingombe Koch, BCG Group & Andreas Wieland, CBS).

COVID-19 har sat sit aftryk. Ikke kun i din forretning, men også i kundernes forventning. Kunderne ser nye muligheder, nye begrænsninger og nye markeder. Det stiller nye krav til dig som speditør. Du skal stadig kunne levere, når verden skælver.

Fremtidens Logistik 2020 har derfor ikke kun fokus på digitalisering, men også på hvordan vi håndterer disruption, modvirker forstyrrelser og optimerer driften under andre former for disruption - f.eks. når en pandemi rammer hele forsyningskæden. Fra jord til bord - også når jorden brænder under dig.

De 3 moduler vil gøre dig klogere på, hvordan du opstiller et beredskab, hvad vi allerede har lært om krisehåndtering og agil spedition, og hvordan du holder fokus på kundens behov og skaber værdi i en digital, omskiftelig og konkurrencepræget fremtid.

Køb din billet via linket i dag.
Er du medlem sparer du DKK 600,- og får den til kun DKK 895,-

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere