Event

Fremtidens CRM stiller krav

Bredana Solutions A/S

www.bredanasolutions.dk/

  • info@bredanasolutions.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29b, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 30.09.2021
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Online
Tilmeld  

Moderne kunder forventer personaliserede købsoplevelser. Hør hvad strukturerede data kan gøre for salg og kunderelationer - især når CRM og ERP taler sammen og deler data. Og CRM kan tilmed installeres på ganske kort tid - så I kommer i gang med det samme

CRM systemer er ikke længere blot opbevaring af kundernes kontaktoplysninger, men et uundværligt redskab til at analysere adfærd og omdanne kunderelationer til salg. Moderne kunder stiller større og større krav til, at salgsindsatser matcher deres individuelle behov. 

Vær med på webinaret og få indsigt i, hvordan I som virksomhed kan strukturere data og personalisere kundekontakten - til gavn for salgsbudgetterne. 

Med Dynamics Customer Engagement Sales, får I et CRM system, der taler sammen med jeres ERP sstem og I kan derved berige data imellem systemerne og opnå endnu bedre kendskab til kundens købsrejse. 

 

Dagens program og indhold:

  • Styrkede kunderelationer - hvordan?
  • Integration med eksisterende forretningssystemer - fordele?
  • Enkel installation sætter jer i gang på ganske kort tid - er det muligt?

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere