09.04.2015  |  Lager & distribution

Freja indgår partnerskab i Holland og Belgien

Freja Transport & Logistics etablerer et partnerskab på det hollanske og belgiske marked.

Transport- og logistikvirksomheden Freja har etableret et partnerskab med Wim Bosman Expeditie i Holland og Belgien omkring deres transportaktiviteter.

Forhåbningen fra Skive-virksomheden er, at både Freja og Wim Bosman kan realisere ambitionen om et innovativt og konkurrencedygtigt distributionssamarbejde mellem Norden og Holland/Belgien.

Læs også: Norsk Freja åbner nyt logistikcenter

Aftalen betyder helt konkret, at frekvensen mellem Danmark, Sverige og Norge til Holland og Belgien bliver øget. Derudover vil både Freja og Wim Bosman tilbyde daglige stykgodsafgange samt Less than Truckload (LTL) og Full Truckload (FTL) imellem de forskellige lande.

Læs også: Klimavenlig godstransport afhænger også af køberen

Freja oplyser, at de med samarbejdet regner med i højere grad at kunne opfylde kundernes behov.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere