05.03.2020 | Navnenyt

FREJA ansætter ny Adm. Direktør i Polen

Tomasz Cegielski

Den 1. februar i år bød FREJA velkommen til den nye administrerende direktør i Polen, Tomasz Cegielski. Tomasz har taget over for Torben Mortensen, der i stedet fortsætter som bestyrelsesformand for FREJA i Polen samt Regionsdirektør for FREJAs afdeling i Syddanmark.

Om at blive ansat hos FREJA siger Tomasz: ”Jeg er utroligt glad for at have fået denne mulighed hos FREJA. Jeg er stolt over, at arbejde i en anerkendt virksomhed som FREJA, som er en af de største i Norden, og nu også findes flere steder i Polen. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden hos FREJA bringer”.

Tomasz bringer stærke kompetencer til FREJA, som han har opnået fra tidligere stillinger hos blandt andet Raben Logistics, DB Schenker og senest Geis. Udover det har han en Master of Economics, og så har han også læst Management & Marketing på Academy of Poznan.

”FREJA er glade for at få en person som Tomasz ombord, da han kan bidrage med relevant erfaring og en masse viden fra branchen. Sammen vil vi fokusere på at fortsætte væksten for FREJA i Polen, og vi ser frem til at kunne åbne vores splinternye logistikcenter i Szczecin”, udtaler Torben Mortensen.

FREJAs nye logistikcenter åbner til maj. På næsten 8 hektar har vi bygget moderne lagre med en kapacitet på ca. 20.000 pallepladser og parkeringspladser til ca. 250 lastbiler. Der vil ikke bare være masser af plads til vores kunders varer, men vi kommer også til at kunne tilbyde en bred vifte af tjenester såsom håndtering, emballering, mærkning, opbevaring og andre værdiskabende tjenester, der vil blive understøttet af et moderne WMS-system.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere