26.02.2020  |  Branchenyt

Indspark: Fra klik til kontanter. Sådan styrer du trafikken til din e-handel

Der findes ingen magisk portal, der får en vildfaren forbruger til at finde frem til netop din online butik, købe det produkt, der bedst kan betale sig, vende tilbage igen og købe flere ting med jævne mellemrum.

Af: Kasper Emil Hansen, Business Development Director, Columbus.

På den måde opbygges en customer lifetime value, som gør konkurrenterne grønne af misundelse.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Men der findes virtuelle vejvisere. Kundedata, der taler sandt, analysemetoder, måleinstrumenter og innovativ teknologi, der driver kunderejser mere eller mindre automatisk og intelligent. Og der findes mennesker. Professionelle markedsanalytikere, kreative stjernesælgere og forretningsdrevne systemudviklere, som alle vil samarbejde mod fælles mål. Sociale genier i butikker og kundeservicepersonale, der kan skabe mersalg ud af utilfredshed.

Det “eneste”, du som eCommerce Manager behøver at gøre, er at mobilisere alle ressourcer. Forene menneske og maskine og ridse kortet op for jeres digitale kunderejser.

Ofte er denne mobilisering en unødvendigt svær udfordring, fordi forskellige afdelinger har forskellige mål. Salgsafdelinger måles ofte på kortsigtede indsatser, mens marketing oftest har ansvaret for langsigtet brand-værdi. IT har sine egne tidsrammer, der ikke rigtigt spiller sammen med målet om at opbygge kundeoplevelser i realtid.

Find den rigtige vej med det samme med vores vejledning
Når alt kommer til alt, handler det om strategier, der konverterer, og mennesker, der samarbejder. Vi har udarbejdet en guide, så du kan komme godt fra start.

Det er svært at drive store mængder trafik til din online butik, og det er endnu sværere at gøre trafikken relevant for de handlende. Konkurrencen på det digitale område er morderisk. Folk skal kunne finde det, de søger, og kunderejsen fra søgning til køb og videre til levering skal være en fantastisk oplevelse, for at de tager turen igen. Og igen.

Download guiden: "Tre veje, der driver relevant trafik til din online butik"og kontakt mig, hvis du vil vide mere.

Tags: Detail, Mode

Mere fra Columbus

Columbus Danmark

Ballerup

Columbus er en global IT service- og konsulentvirksomhed med mere end 2.000 medarbejdere på verdensplan.Vi tilbyder forskellige former for løsninger, og vi er kendt for at besidde stor forståelse for forretninger og processer kombineret med en stor viden om de nyeste teknologier og løsningerVores forretning står på tre ben:Digital transformationMicrosoft løsningerColumbus løsninger Vi er eksp…

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere