02.02.2021  |  Planlægning

Forudsig hvilken kunde eller leverandør ordre der bliver leveret for sent med AI

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lær, hvordan AI-modeller nøjagtigt kan forudsige, hvilket leverandørkøb eller kundeordre der bliver leveret for sent. Det sker på Tirsdagsgæsten den 9. februar klokken 10. Kom og vær med.

Lær, hvordan AI-modeller nøjagtigt kan forudsige, hvilket leverandørkøb eller kundeordre der bliver leveret for sent.

Vi kender det alle. Leverandøren leverer for sent og så rykker det ved leveringen ud til kunderne. Det koster på bundlinjen og kundetilfredsheden.

Lær, hvordan AI-modeller nøjagtigt kan forudsige, hvilket leverandørkøb eller kundeordre der bliver leveret for sent, længe før ordren sendes.

Det giver proaktive operationelle værktøjer til at mindske risikoen, samtidig med at de bruges som taktisk og strategisk planlægningsinput.

Det er på tirsdagsgæsten den 9. Februar. Ses vi?

Skriv dig op her: https://zoom.us/webinar/register/WN_b4utuIa6RkGiIqQONEnyxQ

Tirsdagsgæsten er et online webinar som Optilon afholder hver tirsdag. Det tager cirka 30 minutter og der er mulighed for at stille alle de spørgsmål du ønsker. Det er tiltænkt Supply Chain og forretningsledere - men alle der arbejder med at optimere virksomhedens drift er velkomne.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere