06.01.2022 | Navnenyt

Forstærkning af Team Axacon

Axacon har fornøjelsen af at forstærke organisationen med ansættelsen af Peter Bek-Thorngreen som Logistics & WMS Consultant. Peter vil komme til at arbejde som projektleder og konsulent – både på vores eksisterende kunder og på implementering af nye kunder.

Peter kommer senest fra en international rolle hos en førende producent af procesudstyr til fødevarebranchen, hvor han har implementeret løsninger worldwide. Han har derudover været med på vækstrejsen fra start-up til markedsleder, hos en af de store softwareleverandører indenfor fragt/transport-området.

Peter er allerede blevet koblet på et af vores Enterprise-projekter og er sideløbende i gang med at sætte sig grundigt ind i Axacons produkt- og teknologiplatform.

Velkommen til Peter!

Mere fra Axacon

Axacon

http://www.axacon.dk

LAGERSTYRING DER BETALER SIG - Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung? Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift af lagersty…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere