Produktion

Værdisæt og fragtpriser får dansk producent til at trække sin produktion hjem fra Kina

Den prisvindende audiovirksomhed Lemus investerer tungt i fremtidssikring og virksomhedens værdisæt. Efter to års omstilling fremstiller virksomheden nu sine produkter på dansk jord. Blandt andet fordi fragtpriser bare stiger og stiger, og kortere leveringstider skaber mere fleksibilitet.

Branchenyt

Skal du også have ekstra trækkraft? – så er vores VANTiA el-trækkere helt sikkert noget for dig!

Der er ikke rigtig noget, der kan måle sig med vores serie af VANTiA El-trækkere, når det handler om trækkraft. Den er stærk og samtidigt supersmart og præcis, så det er den el-trækker, du har brug for, til at få arbejdet udført.

Indhold fra partner

Branchenyt

Jul i marts? Hvordan en kinesisk havn kan ryste dine ferieplaner

Hvad hvis jeg fortalte dig, at 90% af verdens elektronik går gennem den samme port? Lad os tale om havnen i Yantian.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Behovet for en smart forsyningskæde

Mange organisationer har overlevet store katastrofer også før coronapandemien. Tænk bare på tyfonen i Japan, skovbranden i Australien eller oversvømmelserne i Filippinerne. Den slags tragiske begivenheder er svære at forudsige. Ikke desto mindre kan organisationer forberede sig så godt som muligt på eventuelle fremtidige katastrofer. Det betyder, at de adresserer de sårbare dele af deres organisation, og at de starter med at vurdere og forbedre de interne processer.

Indhold fra partner

Produktion

”Rejsefabrik” giver nyt niveau af fleksibilitet

To ingeniører hos Unilever har udviklet en fabrik, der kan passe ind i en 40 fods container. ”Nano”- eller ”rejsefabrikken” kan producere hele produktet - fra råvarer til indpakket fødevare. Samtidig kan fabrikken flyttes rundt i verden, hvor der er mest brug for den.

Branchenyt

Logicenters ekspanderer til Polen

Logicenters udvider sine aktiviteter og etablerer sig for første gang uden for Norden. Den førende nordiske logistikejendoms-aktør har erhvervet en polsk portefølje og tager dermed sit succesrige koncept baseret på langsigtethed, kvalitet, fleksibilitet

Indhold fra partner

Branchenyt

VELiA ES – Plukketrucken til dig der vil styrke føreren og optimere plukkearbejdet!

Selvom størrelsen er ultrakompakt, så har vores udvalg af VELiA ES ordreplukkere til lave niveauer mange smarte funktionaliteter, der får arbejdet til at forgå mere effektivt, produktivt og pålideligt. Og ikke mindst, mere sikkert.

Indhold fra partner

Produktion

ÅBENT I-PRO MULTI-AI-SYSTEM UDNYTTER KRAFTEN I DE SENESTE AI-SIKKERHEDSAPPS

Muliggør omkostningseffektiv integration af AI i eksisterende CCTV-infrastrukturer for en forenklet intuitiv styring baseret på EDGE-analyse.

Indhold fra partner

IT

Styrk dine kunderelationer og bliv attraktiv for nye kunder!

TrueCommerce Pack & Ship gør din virksomhed i stand til at levere de rette produkter på det rette sted – til den rette tid

Indhold fra partner

Branchenyt

VÆR FØRENDE INDEN FOR PLUKKEARBEJDE!

Plads og tid er i høj kurs på lageret... og intet gør det tydeligere end ordreplukning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Den søbårne handel er tilbage på rette kurs

Efter et mindre dyk i flere segmenter under udbruddet af COVID-19 er den søbårne handel nu tilbage på rette kurs – og faktisk på højere niveau end før pandemien. Det viser en ny analyse fra Danske Rederier.

Produktion

Volvo og Northvolt går sammen om batteriudvikling

Volvo Car Group vil etablere et joint venture med Northvolt om at udvikle og producere batterier, der er skræddersyet til at drive den næste generation af fuldelektriske Volvo- og Polestar-biler.

Strategi & ledelse

Perfekte IT-projekter med erfaren projektledelse

Projektledelse er den nødvendige lim – overblikket, afbalanceringen, detaljeindsigten – som sikrer, at dit IT-projekt kommer sikkert i mål, og at du får en IT-løsning, der spiller som aftalt.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Samlelinje til tunge komponenter har max sporbarhed

Danfoss har sammen med RoboTool og Frontmatec udviklet en robotcelle til en samlelinje, som hverken kræver manuelle tunge løft eller iskruning. Samtidig kommer den med hidtil uset grundig dokumentation på alle dele og montering.

IT

TrueCommerce Managed Service tager kompleksiteten ud af EDI

TrueCommerces EDI giver dig en hurtigere og mere effektiv elektronisk udveksling af dine forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere i Danmark og udlandet.

Indhold fra partner

Innovation

Nyt samarbejde vil forenkle robotintegration for producenter

Et nyt samarbejdet mellem Rockwell Automation og Comau vil give industrikunder lettere, mere intelligente og mere produktive måder at designe, implementere og administrere robotanvendelser på.

Branchenyt

Hvad gør leverandørlukninger om sommeren ved din supply chain?

Download denne infografik og se, hvordan du kan gøre dig klar, når leverandørlukninger rammer over sommeren.

Indhold fra partner

IT

Rockwell Automation udvider udbud af trusselsdetektionstjenester

Rockwell Automation og Cisco forener informationsteknologiske (IT) og driftsteknologiske (OT) teams i kampen mod de stadigt flere industrielle cybersikkerhedstrusler.

Branchenyt

Stibo Systems vender forventet underskud til plus

Århusianske Stibo Systems, som arbejder med master data management-løsninger, opnår en rekordomsætning efter voksende efterspørgsel under pandemien.

Branchenyt

Nøglen til strategisk arbejdsstyrkeplanlægning for lageret

Fremstilling og lagerskiftearbejde har været standardprocedure siden begyndelsen af den industrielle revolution og skiftarbejde er stadig standarden. Er det virkelig fornuftigt i dag i betragtning af, hvad der er ændret i fremstillingen siden da?

Indhold fra partner

Lager & distribution

Robotlager fra Element Logic skal fremtidssikre succesfuld designvirksomheds logistik og lagerfunktioner

Society of Lifestyle, der står bag House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé, Monograph og byNORD har investeret i et innovativt og fuldautomatisk robotlager fra Element Logic. De 16 robotter skal sikre endnu bedre service samt hurtigere levering til virksomhede

Indhold fra partner

Top jobs Se alle

LOGISTIKKONSULENT TIL PLANLÆGNINGSTEAM

Som logistikkonsulent i planlægningsteamet, giver du ledere og planlæggere de bedste forudsætninger for, at optimere planlægningen til gavn for borgerne og medarbejderne. Har du kompetencer og erfaring indenfor logistik, planlægning og procesoptimering? Ved du, hvad der skal til, for at din viden bliver omsat til en værdifuld praksis, i en travl hverdag for ledere og medarbejdere i en stor organisation? Så vil Sundhed og Omsorg rigtigt gerne byde dig velkommen som vores nye logistikkonsulent.

Frist: 08.08.2021 Midtjylland

Supply Chain Koordinator til Fog Logistik

Fog søger Logistik ressourcer til udvikling af lagerstyring

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Warehouse Supervisor, Contract Logistics

Vil du være med i opstarten af et nyt forretningsområde? Har du ledelseserfaring fra en Warehouse operation der leverer Contract Logistics, og er du vant til at arbejde med, og levere på KPI’er? Kan du se dig selv arbejde med dit Schenker team på en kundes lokation? Så har vi en spændende udfordring til dig i DB Schenker.

Frist: 04.08.2021 Sydjylland

Road division

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder søger værdiskabende og omstillingsparate kollegaer til vores Road division.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

RELEX Solutions is looking for a Sales Executive in Denmark

RELEX is growing in Denmark, and we have high expectations for the future. We’re looking for an experienced Sales Executive to join our team and lead, drive and grow new business.

Frist: 08.08.2021 Københavnsområdet

German speaking Marketing Intern

Searching: German speaking marketing intern fluent in English. At Blue Yonder, the sky's the limit. With us you will have infinite opportunity to develop and grow your career. Duration of internship is 12 months

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Vi søger en regnskabsassistent i Aarhus

Holder du lige så meget af tal, som du er god til at holde styr på dem? Vi søger en regnskabsassistent til vores Aarhus-afdeling. Jobindholdet tilpasses, så det er fuldtid eller 30 timer efter dit valg.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Events Se alle

Webinar 19 Aug 2021

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

Hvad gør kvalitets-systemet ved afvigelser? Stoppes processer automatisk, rundt i organisationen og kan alle funktioner tilgå data i samme system? Stil krav til sammenhænge!

12.30 Online
Webinar 25 Aug 2021

Marketing er det nye Salg!

Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med

12.30 Online
Webinar 25 Aug 2021

Webinar: Intro til Engineering Change Management

På dette webinar giver vi dig en introduktion til, hvad Engineering Change Management-modulet består af, og hvad I kan bruge det til.

14:00 Online
Webinar 26 Aug 2021

FastTrack - enkel ERP til fast pris

Hør mere om, hvordan I som mindre virksomhed stadig kan få Business Central. Med FastTrack enkel ERP med hurtig installation og til fast pris. Så har I styr på data i et system, der kan vokse med jeres ambitioner.

12.30 Online
Efteruddannelse 01 Sep 2021

Master of business administration

Velkommen til MBA - en fleksibel uddannelse for nuværende og kommende ledere.

Syddansk Universitet, Campusvej 55, Odense
Efteruddannelse 01 Sep 2021

Master i projekt- og innovationsledelse

Masteruddannelsen i projekt- og innovationsledelse sætter fokus på professionel ledelse af projekter og innovationsprocesser.

Syddansk Universitet, Campusvej 55, Odense
Efteruddannelse 01 Sep 2021

MBA eller bestyrelsesuddannelse?

Drømmer du om et større ledelsesansvar eller en bestyrelsespost? Så kan du styrke dine kvalifikationer på Niels Brock Executive, hvor vi tilbyder fire MBA og bestyrelsesuddannelser inden for ledelse og forretningsudvikling: den klassiske bestyrelsesuddannelse, bestyrelsesuddannelsen for startups, MBA Executive og MBA Go.

København
Webinar 02 Sep 2021

Hvordan holder du ERP systemet 'Evergreen'?

Få mest mulig ud af din investering med en Evergreen service, der holder ERP systemet i form. Hør mere om, hvordan vi står for opgraderinger, rådgivning, tilstsandsrapporter og testmiljø - så kan I koncentrere jer om forretningsudviklingen!

12.30 Online
Webinar 02 Sep 2021

Webinar: Automatiseret lagerledelse – fra strategi til eksekvering

På webinaret får du indsigt i, hvordan strategi, planlægning og eksekvering bindes sammen og automatiseres.

10.00 Online

Navnenyt Se alle

RELEX Solutions styrker organisation yderligere med ansættelsen af Søren Møller Hansen

06.07.2021

Den 1/7 2021 blev Søren Møller Hansen ansat som Business Consultant hos RELEX Solutions Søren har en baggrund som Space Management Consultant hos Coop Danmark, hvor han har været del af både driften sa…

RELEX Solutions styrker organisationen med ansættelsen af Søren Aabling

28.06.2021

Per 1. april 2021 ansatte RELEX Solutions Søren Aabling som Business Consultant i Danmark.  Søren har en kandidat i Supply Chain Management and Logistics fra School of Business and Social Sciences, Aarhus Universitet…

Lars Schmidt ansat som Manager i konsulenthuset Syncronic

15.06.2021

Lars Schmidt er ansat som Manager i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for supply chain management og it. I sit nye konsulentjob skal Lars Schmidt være med til at hj…

Carsten Slot er ny CEO i Bredana Axcite

15.06.2021

Pr. 1. juni 2021 blev Carsten Slot udnævnt ny CEO i Bredana Axcite. Bredana Axcite er en virksomhed i stabil vækst, og i samråd med sine kollegaer er det den nye direktørs ambition at have Danmarks bedste Supply Cha…

Lars Junker ansat som Manager i konsulenthuset Syncronic

14.06.2021

Lars Junker (56) er ansat som Manager i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for supply chain management og it. I sin nye stilling hos Syncronic skal Lars Junker hjælpe st…

IT-leverandør skifter ud på direktørstolen

31.05.2021

Efter mere end 30 år ved roret, takker direktør Bent Hansen (th på billedet) af hos Bredana.Århus-Kolding firmaet Bredana leverer Microsoft IT-løsninger til produktions- og logistikvirksomheder i hele landet og har i mere end 30 år været pa…

Bent Hansen takker af efter mere end 30 år ved roret i Bredana

28.05.2021

Århus-Kolding firmaet Bredana leverer Microsoft IT-løsninger til produktions- og logistikvirksomheder i hele landet og har i mere end 30 år været partnerejet og ledet af Bent Hansen, der nu fratræder med udgan…

Få mest ud af jeres system-investering med råd fra konsulent, Solveig Nørgaard Bak, i Bredana S…

28.05.2021

Vi byder velkommen til Solveig Nørgaard Bak, som I fremover kan møde som Systemkonsulent - med fokus på produktion og processer. Med baggrund i en supportfunktion, er Solveig mester i at færdes i systemer og til…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere