Branchenyt

Kosmetik- og hygiejnebranchen producerer grønt

Danske producenter og distributører af kosmetik og hygiejneprodukter har skabt betydelig økonomisk vækst, samtidig med at branchens udledning af drivhusgasser er sænket markant.

Lager & distribution

Hos N.C. Nielsen kan service være 100% elektrisk

De første elektriske servicebiler er en realitet N.C. Nielsen A/S. De nye elektriske servicebiler er i drift i København og på Fyn, og bidrager med emissionsfri kørsel, når servicemontøren besøger virksomheds kunder.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachsers vækst tager endnu et stort skridt fremad

Dachser genererer en milliard euro ekstra i omsætning og planlægger investeringer til en værdi af mere end 300 millioner euro. For regnskabsåret 2022 rapporterer logistikudbyderen Dachser en omsætning på 8,1 milliarder euro. Det er en stigning på 14,9 procent, hvilket betyder, at virksomheden præsterer tocifret vækst for andet år i træk.

Indhold fra partner

IT

Top 10 over banebrydende supply chain teknologier

Disruptive teknologier har potentialet til at erstatte indarbejdede og gennemprøvede praksisser. Her følger en liste med bud på en top 10 over aktuelle teknologier, der kan skabe helt nye spilleregler for ledelse af forsyningskæden.

Innovation

Banebrydende projekt med havmøller og fødevarer

Hvordan kan man producere fossilfri havmøllestrøm og bæredygtige fødevarer – og samtidig forbedre havmiljøet og biodiversiten i ét og samme havområde? Det skal det nye samarbejde ”Win@Sea” mellem danske universiteter, virksomheder og Vattenfall undersøge.

Lager & distribution

EDiA gaffeltrucks - til sikkerhed og produktivitet!

Patenterede funktioner på EDiA XL er nu blevet udvidet til at omfatte alle gaffeltrucks i den nuværende EDiA-serie.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tror på Norden som vækstområde

Den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, oplever stærk vækst på det nordiske marked og styrker nu vækstbetingelserne i sin nordiske forretning.

IT

TrueCommerce har store vækstplaner i Europa

Virksomheden ser hen imod et styrket samarbejde blandt de europæiske afdelinger, og særligt vækst er på dagsordenen

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Racing for time with Volvo Cars and Polestar

The global conditions for vehicle logistics and supply chain management required Volvo Cars to problem-solve and find new ways (sometimes literally) to keep transports on the move. Facing bad weather conditions on top, they turned to us to help make over 1000 customers happy.

Indhold fra partner

Branchenyt

Thise reducerer spild med 20 %

Mejeribranchen er ikke fremmed for spild. Thise, en dansk økologisk mejerivirksomhed, er fast besluttet på at ændre dette. Med hjælp fra Perito Consulting har Thise kunnet reducere deres spild med svimlende 20%.

Indhold fra partner

Branchenyt

Tjek på din truckflådes omkostninger?

Vi kan hjælpe dig med at få et komplet overblik over din truckflådes omkostninger!

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Lokal fabrik skaber høj forsyningssikkerhed og unik produktudvikling

Fokus på høj kvalitet, nedbringelse af CO2, lokal produktudvikling og stor forsyningssikkerhed. Det er nogle af de gevinster, som Schneider Electric opnår via deres fabrik ved Ringsted.

Strategi & ledelse

IKEA forventer vækst og rykker tættere på kunderne

I et år med en usikker verdensøkonomi og en historisk høj inflation holder IKEA Danmark fast i en høj omsætning på 4,9 milliarder kroner. Samtidig er det lykkedes at flytte forretningen i en grønnere retning og tættere på danskerne.

Produktion

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

Digitalisering er mange ting og det kan være en udfordring at navigere i de utallige muligheder. Alt for mange virksomheder ender med et hav af systemer, er ikke taler sammen og som har et utal af funktioner, der slet ikke er nødvendige. Her er 5 fokustip

Indhold fra partner

Branchenyt

Apport Norge får ny country manager

Det er med stor glæde at vi nu kan afsløre at vi får ny country manager i Norge  

Indhold fra partner

Lager & distribution

Fuld knald på logistikken hos Sinful

Sinful er en erotisk webshop, som forhandler et bredt udvalg af sexlegetøj. Webshoppen vækster, og derfor har virksomheden været på udkig efter et lagerstyringssystem.

Indhold fra partner

Produktion

Produktsalg skal følges op af servicekoncepter

Små og mellemstore fremstillingsvirksomheder vil om 5-10 år ikke længere kunne leve af rent produktsalg. Derfor sætter Industriens Fond nu 19 millioner kroner bag et nyt projekt, der skal hjælpe virksomheder med at skifte fokus og arbejde mere med servitization og innovative servicekoncepter.

Produktion

Europa skal fastholde en stærk produktion

Hvis vi skal sikre, at vi også i fremtiden kan få adgang til vindmøller, biler og andre varer, som laves på produktionsvirksomheder, så er det vigtigt, at vi i Europa selv kan producere dem, lyder det fra Dansk Metal.

Strategi & ledelse

Optimisme på eksportmarkedet spirer frem

Markante stigninger i de danske eksportvirksomheders forventninger til ordretilgangen i de kommende tre måneder kickstarter optimismen. Det viser kvartalets Eksportbarometer.

Branchenyt

Case: Nomeco digitaliserer sine leverancer i kølekæden og track-and-trace med ZetesChronos

Lægemiddelgrossisten Nomeco A/S har investeret i en ny digital løsning med fuld track & trace-mulighed for at forbedre sin distribution af lægemidler i hele Danmark.

Indhold fra partner

Branchenyt

Danmark spiller højt spil med jordens ressourcer

Der er kraftigt behov for genanvendelse og cirkularitet i vores brug af jordens ressourcer. Det er ikke et element, der er nice to have, men need to have. Det mener Katherine Richardson, professor på Københavns Universitet, der til foråret er hovedtaler på LOOP Forum.

E-handel

Arbejder du med B2B-salg?

Læs her, hvordan du kan gøre det attraktivt for B2B-købere at købe dine produkter

Indhold fra partner

Top jobs Se alle

Servicetekniker til vedligehold og service af lagersystemer

Vil du have et selvstændigt job med tekniske udfordringer og en alsidig stilling, der stiller krav til dine tekniske evner? Her får du gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder, samtidig med at du bliver en del af et stærkt team med et godt kammeratskab.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

SUPPLY CHAIN ANALYST TIL FORSVARET

Kunne du tænke dig at bruge din flair for data og analyser til at sætte et solidt aftryk på hele vores forsyningskæde? Og vil du være med til at sikre danske soldaters sikkerhed og succes i ind- og udland? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Frist: 26.03.2023 Københavnsområdet

Produktionsmedarbejder til produktion af selvkørende robotter

Har du lyst til at producere avancerede selvkørende robotter i en højteknologisk virksomhed i kraftig vækst? Så er du måske vores nye kollega, som ikke er bange for at tage fat, og har hænderne godt skruet på.

Frist: 01.01.1970 Københavnsområdet

Events Se alle

Seminar 19 Apr 2023

SCM-dagen 2023

Kom med til SCM-dagen 2023: en hel dag om ERP og optimering af forsyningskæden med afsæt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management- og Finance. Her kan du også opleve fremtidsforsker og økonom Claus Kjeldsen.

08:30 AI Innovation House, 7100 Vejle
Messe 20 Apr 2023

Toyota præsenterer spændende nyhed på Transport 2023

Toyota Material Handling deltager i årets udgave af Transportmessen i MCH Herning den 20.-22. april. Men i år er speciel, for vi vil en stor nyhed med til dig.

Vardevej 1 7400 Herning
Seminar 10 Maj 2023

Online seminar | Få viden om ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Deltag på dette online seminar, hvis du ønsker et indblik i muligheder og fordele ved en certificering i ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001.

08:30 Online
Seminar 10 Maj 2023

Online seminar om ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001?

- For både certificerede og ikke-certificerede virksomheder

08:30 Online via ZOOM/Youtube
Konference 23 Maj 2023

Manufacturing Automotive Connect

This is a one-day experience at the Panasonic Customer Experience Center in Munich where industry peers and industry experts will discuss the challenges that affect the automotive industry supply chains.

10:00 Panasonic Customer Experience Center, Munich

Navnenyt Se alle

Dachser får ny Operations Manager i Hvidovre

07.03.2023

Nicolai Winter er navnet på logistikvirksomheden Dachser Denmarks nye Operations Manager i Hvidovre. Han skal blandt andet stå i spidsen for at optimere processerne i filialen og søsætte nye projekter med bæredygtige logistikløsninger.Nicol…

En 60 års fødselsdag er absolut værd at fejre

23.01.2023

Produktionschef, Supply Chain Manager, udviklingschef, dørspecialist - han har mange betegnelser og nu er han fyldt 60. Den 21. januar fyldte DAN-doors' produktionschef, Kim Jensen, 60 år. Kim har været vores fa…

Vi byder velkommen til næste generation

20.01.2023

Den 1. december 2022 startede Jonas Klærke Olesen som indkøbselev i DAN-doors. Her danner han makkerskab med indkøbschef, Peter Benner, og en af DAN-doors' veteraner Ras (som med sine 73 år er ALT…

Vejen til succes starter med at ville gøre en forskel

09.01.2023

Den 1. januar 2023 kunne DAN-doors’ administrerende direktør, Amdi Simon Kjærgaard, fejre 10 års jubilæum, og i de 10 år har Amdi med rolig hånd ført DAN-doors frem til en position som en af…

BLUE YONDER introducerer Vera Batyalova | Business Development Director

20.12.2022

1. Tell us a bit about yourself, your professional background and role at Blue Yonder  I am Vera and I have been working for Blue Yonder for almost five years. I joined the company as a Customer Executive focusing on retail accounts…

Ny konsulent i Bredana brænder for at skabe målbar værdi og fremdrift

14.12.2022

Michelle Fontana, 28 år, er ny Application Consultant i Bredana.  Michelle kommer til Bredana fra en stilling som Business Application Specialist hos F&H Group, hvor hun bl.a. arbejdede med first level support og faciliter…

Passioneret udvikler er ny Solution Developer i Bredana

13.12.2022

Mads Borgstrøm Madsen, 25 år, er ny Solution Developer i Bredana, som har base på vores nye Aarhus-kontor.  Mads er nyuddannet cand.merc. i Business Intelligence fra Aarhus Universitet og havde studiejob i Grundfo…

RELEX Solutions ansætter Nick Hansen som Service Delivery Manager

05.12.2022

Den 1. december 2022, tiltrådte Nick Hansen, som Service Delivery Manager hos RELEX Solutions. Nick kommer fra en lignende stilling i Fujitsu, hvor han bl.a. varetog kunder indenfor Datacenter og Cloud l…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere