Innovation

Ny støttepulje til virksomheder der vil automatisere med robotter

Til oktober kan små og mellemstore virksomheder søge tilskud fra en ny pulje uddelt af SMV:Digital. Tilskuddet skal gå til rådgivning om, hvordan robotter kan gøre en konkret forskel i virksomhedens produktion.

Lager & distribution

Automatiser og optimer din plukkefunktion i 3PL, E-Commerce eller distribution med AMR og reoler i et kompakt lager

SCANLOX – tidligere 2L-Automation - er skandinavisk partner med SCALLOG. En fransk automatiserings- og logistik leverandør indenfor AMR baseret plukkefunktion.

Indhold fra partner

Branchenyt

Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

Sæt kryds i kalenderen til en tur ind på stand L9064 (hal L) på HI-industrimessen den 3.-5. oktober 2023 og få en frisk, kompetent opdatering på de nyeste produkter og løsninger inden for stregkoder, labels og datafangst.

Indhold fra partner

IT

Samspillet mellem EDI og Business Central (BC)

Hør om hvordan du får mere ud af Business Central med EDI.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Cobot-automatisering løfter palletering til nyt niveau

Ny virtuel konference kaster lys over, hvordan virksomheder driver palletering mere effektivt.

Strategi & ledelse

Kom på forkant med benspænd i din forsyningskædedrift

En ny procesmodel hjælper små og mellemstore virksomheder med at styrke deres modstandsdygtighed og evne til at omdanne kriser til konkurrencekraft. Modellen er udviklet af SDU med støtte fra Industriens Fond.

Branchenyt

Færre iværksættere klarer skærene

Der er relativt færre nystartede virksomheder i Danmark, der er i live efter fem år, end det var tilfældet tidligere. I 9 ud af 10 brancher er overlevelseschancerne faldet. Kun i én branche går det markant bedre. Det er meget bekymrende, mener SMVdanmark, for iværksætterne er innovative, holder de store virksomheder på tæerne og skaber fremtidens vækst og arbejdspladser.

Branchenyt

Hør mere om Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild på Bureau Vertas' Temadag

Forandring kræver handling, og derfor besluttede Dagrofa for år tilbage, at de ville reducere deres madspild med 50% frem mod 2030.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Søfarten løftes til nyt grønt niveau

Kommissionsformand Ursula von der Leyen har navngivet verdens første containerskib drevet af grøn metanol i København.

IT

Guide til dig der overvejer EDI

Overvejer du EDI til din forretning, og ved du, hvad du bør kigge efter hos en EDI-leverandør?

Indhold fra partner

Innovation

Kunstig intelligens forventes at ændre mange jobs

84 procent af danskerne i arbejdsstyrken forventer, at deres job vil blive påvirket af kunstig intelligens inden for de næste 5 år, men kun 8 procent er bekymrede for at miste deres job til kunstig intelligens. Hver fjerde peger dog på omskoling eller videreuddannelse som en nødvendighed for at kunne beholde sit job. Det viser en ny undersøgelse fra PwC om danskernes holdning til kunstig intelligens.

Branchenyt

Min diplomuddannelse i projektledelse har givet mig brugbare værktøjer i hverdagen

”De teorier, vi arbejder med på Diplomuddannelsen i Projektledelse på DTU, har jeg ofte tænkt på, før jeg startede. Men jeg havde ikke værktøjerne til at arbejde med dem aktivt. Det har jeg nu!”

Indhold fra partner

Branchenyt

Brintbranchen ærgrer sig over aftale om CCS

Dagens CCS-aftale, hvor 27 milliarder kroner bliver fordelt til lagring af mindst 34 millioner tons CO2 i den danske undergrund, indeholder ingen incitamenter til, at CO2’en allerede inden 2030 kan blive anvendt til at producere grønne brændstoffer. Det ærgrer Brintbranchen, der advarer om de potentielle konsekvenser for Danmarks og EU's omstilling af den tunge transport og industri.

Branchenyt

Lad os være ærlige omkring madspild | Bureau Vertas temadag om Food Waste & Loss

Michelle Rahbek har i 7 år fokuseret på at måle madspild hos Jespers Torvekøkken, og vil på dagen komme nærmere ind på deres udfordringer og deres gode løsninger ift. madspild.

Indhold fra partner

Innovation

3D-scanner automatiserer Grundfos’ kvalitetssikring

In-line 3D-scanner, der er udarbejdet af specialistvirksomhederne Unimec og Zebicon, har automatiseret Grundfos’ kvalitetskontrol på kritisk vigtige printplader. Løsningen gør det muligt at kvalitetssikre samtlige komponenter i stedet for stikprøver og minimerer antallet af defekte produkter.

IT

Optimering af forretningsprocesser med EDI

Har din virksomhed brug for at effektivisere jeres forretningsprocesser?

Indhold fra partner

Branchenyt

En uoverskuelig arbejdsbyrde er hverdag for mange

26 procent af danske medarbejdere oplever oftere end andre en uoverskuelig arbejdsbyrde i deres daglige arbejdsliv. Det er særligt manglende ressourcer eller urimelige deadlines, som skaber en uoverskuelig arbejdsbelastning. Det viser en ny analyse fra PwC om det danske arbejdsmarked.

Produktion

EU-topchef opfordrer til kamp for at sikre europæisk industri

Det er virkelig positivt, at formanden for Europa-kommissionen, Ursula von der Leyen, i sin ”State of the Union”- tale slår fast, at Europa skal kæmpe for at holde industrien på det europæiske kontinent.

SCM 4.0

Skyen baner vejen for robotterne

Robotter er langt mere end fysiske enheder. Systemerne bag, der træner robotterne og gør dem intelligente, er mindst lige så vigtig for robotteknologi. Ifølge Amazon Web Services (AWS) har udbredelsen af cloud-teknologi i høj grad revolutioneret brugen af industri- og logistikrobotter.

Produktion

Ny serieproduktion af elektriske lastbiler i Gent

Volvo Trucks øger produktionen af elektriske lastbiler og indleder nu serieproduktion af tunge elektriske lastbiler på sin fabrik i Gent i Belgien. Det betyder, at elektriske Volvo-lastbiler nu produceres på fire fabrikker – tre i Europa og en i USA.

Branchenyt

Webinar: Connecting the Dots for an Intelligent and Sustainable Supply Chain

Join Carlsberg and Blue Yonder on October 5 for an exciting webinar that will connect the dots and show you how to overcome challenges in the consumer industry. Don't miss out on this opportunity to connect the dots for a brighter future!

Indhold fra partner

Sourcing

Ny strategi for forsyningssikkerhed

Store globale kriser som covid-19 og krigen i Ukraine har vist, at varer og ressourcer kan være svære at få til Danmark under kriser. I den globale handel er vi på nogle områder blevet for afhængige af enkelte lande. Det gør os sårbare. Derfor skal alle de statslige myndigheder med ansvar for landets vigtigste funktioner fremover have mere fokus på, hvor der kan opstå problemer med forsyningen. Det skal være med til at sikre, at vores samfund også kan fungere under fremtidige kriser.

Top jobs Se alle

Er du vår nye Sales Manager, SaaS?

Er du Apport Norges nye Sales Manager, SaaS? En stilling hvor du skaper resultater gjennom egen innsats!

Frist: Snarest muligt Udlandet/Andet

Økonomichef; med lyst til mere

Du kommer til at stå i spidsen for videreudvikling af Apport Systems’ økonomifunktion i tæt samarbejde med virksomhedens CEO.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Events Se alle

Messe 03 Okt 2023

Oplev PALOMAT® live på HI-messen og løft din pallehåndtering til nye højder!

Kom forbi os på stand L9280 til en "hands on" demonstration af vores revolutionerende PALOMAT® pallemagasin – prøv selv maskinen og oplev den høje brugervenlighed.

08.00 hi Tech & Industry Scandinavia
Messe 03 Okt 2023

Mød Delfi Technologies på HI messen 2023

Du finder Delfi som udstiller på årets industrimesse (hi Tech & Industry Scandinavia) i Messecenter Herning d. 3. – 5. oktober 2023.

09:00 Messecenter Herning
Webinar 05 Okt 2023

Connecting the Dots for an Intelligent and Sustainable Supply Chain

A Virtual Business Case: Carlsberg’s Journey Towards Sustainability & Profitability Thanks To Their Distribution & Transportation Processes

4pm CET Online
Konference 11 Okt 2023

ICON London 2023

Building on the success of ICON Las Vegas, Blue Yonder is bringing the premier supply chain conference to the UK with ICON London, held 11–13 October, at the Hilton London Metropole.

London, Hilton London Metropole
Webinar 24 Okt 2023

Fundamentale fordele med Dynamics 365 FO

Er I på udkig efter et nyt ERP-system?

10:00 Webinar
Workshop 25 Okt 2023

Workshop i datavisualisering

Ønsker du at kunne levere meningsfulde og letforståelige rapporter og dashboards? På denne workshop vil du få indblik i best practice, do's and don'ts samt input til de næste skridt på din rejse inden for datavisualisering.

09:00 Tangen 4, 8200 Aarhus N
Konference 25 Okt 2023

Supply Chain Club - Sæt X i kalenderen d. 25 oktober 2023

Vi vil gerne invitere jer til det næste Supply Chain Club arrangement, som finder sted på Køge Havn, onsdag den 25. oktober fra kl. 10.00 til 16.00 inklusiv frokost.

10:00 Carlsensvej 3, 4600 Køge
Efteruddannelse 26 Okt 2023

Agile projekter - online - aften

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

kl. 17.00-20.30 Online
Efteruddannelse 27 Okt 2023

Ledelse og facilitering

Vil du være god til at facilitere møder, workshops, projekter og lignende? Og vil du kunne understøtte relationelle processer, der skaber værdi, mening og ønsket effekt?

Kl. 09.00-14.00 Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Navnenyt Se alle

At arbejde med det fulde overblik trak Amanda ind i logistikken

12.09.2023

”Jeg kan godt lide, at man har det fulde overblik og følger noget fra begyndelsen til enden. Det interesserer mig at se på hele supply chain og spørge, hvorfor gør vi, som vi gør? Er der noget, som ka…

Simon har allerede haft hænderne godt nede i supply chain

12.09.2023

For Simon Zeilmann Møller ligger graduate forløbet på Bredana Axcite i umiddelbar forlængelse af både studie og studiejob. ”Mens jeg læste cand.merc. i International Business og Management p…

Helena kan godt lide at tidsoptimere og effektivisere

12.09.2023

Selv om Helena Lauritzen nærmest ikke er startet på karrieren endnu, har hun allerede en god portion erfaring med i bagagen fra starten af graduate forløbet i Bredana Axcite. Og hun har fundet ud af, hvor interess…

Studiejob gav Thomas lysten til at arbejde med procesoptimering

12.09.2023

Mange af Bredana Axcites medarbejdere har erfaring fra ”den anden side af bordet”. Det gælder også vores nye graduate Thomas Secher, der trods sin unge alder har haft lagerarbejde og arbejdet med design af WMS s…

Kendt ansigt er ny montageleder hos DAN -doors

18.08.2023

Byd velkommen til vores nye montageleder, Daniel Petersen, som har overtaget titlen (og kasketten) efter John Sørensen, som har været vores trofaste klippe på posten siden 2012. Daniel er ikke et nyt ansigt i DAN-doors…

25 år i Bredana: ”Det har været nogle fantastiske år”

01.05.2023

Året var 1998, da Klaus Thomsen blev ansat som konsulent/udvikler inden for økonomiområdet i Bredana. I dag har han 25 års-jubilæum. ”Det har været nogle fantastiske år, hvor jeg har f…

Ny Application Consultant i Bredana har stærke kompetencer inden for ERP og BI

28.04.2023

Mikkel Krog Lind, 24 år, er ny Application Consultant ERP/BI i Bredana, og han har solid erfaring og stærke kompetencer inden for både ERP og BI. Udover ERP og Power BI har Mikkel erfaring med supply chain, proceso…

Dachser får ny Operations Manager i Hvidovre

07.03.2023

Nicolai Winter er navnet på logistikvirksomheden Dachser Denmarks nye Operations Manager i Hvidovre. Han skal blandt andet stå i spidsen for at optimere processerne i filialen og søsætte nye projekter med bæredygtige logistikløsninger.Nicol…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere