Produktion

Højteknologi skal gøre produktion mere bæredygtig

Outline Vinduer har investeret et tocifret millionbeløb i et højteknologisk træforarbejdningsanlæg, som blandt andet skal bidrage til at modernisere virksomheden, supportere virksomhedens hurtigleveringskoncepter på ned til fire arbejdsdage og sikre størst muligt udbytte af træet. Investeringen har til formål at gøre produktionen mere bæredygtig på den lange bane.

Lager & distribution

The importance of flexible warehouse automation.

To say that warehouse automation is a current logistics trend is clearly an understatement. According to a report by Zebra Technologies, 27% of operational decision-makers plan to use full automation by 2024, and 61% will be using at least partial automation. But even if we all admire those cool shuttle systems, picking robots, and self-driving trucks like AGVs, advanced automation is not just about choosing the right equipment. Far from it. Often full automation is not even the best solution.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt partnerskab med Textile Logistics

Axacon præsenterer et nyt stærkt partnerskab, nu med Textile Logistics

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvad skal der til for at tiltrække talenter?

'War for talents’ er kampen om kvalificeret arbejdskraft. I langt de fleste brancher bliver det vanskeligere at besætte ledige stillinger. Især de specialiserede økonomi- og regnskabsprofiler er meget efterspurgte. Her er 3 behov der skal tænkes ind:

Indhold fra partner

Branchenyt

Europas bedste supply chain leder kommer fra Reckitt

Reckitts Sami Naffakh er kåret som nummer ét på ranglisten over top 28 Supply Chain Executives Europe 2022. Bedst og eneste placerede dansker er Karen Marie Katholm fra AkzoNobel, der er ny på listen.

Branchenyt

Case: Toyota Mobility Parts chooses ZetesChronos to enhance delivery performance

Toyota Mobility Parts, wholesaler of automobile-related parts and accessories, implements Zetes proof of delivery solution to increase the efficiency of their work environment by unifying the different systems and labels from the different provider.

Indhold fra partner

Produktion

Producent investerer i leverandørers bæredygtighed

I en tid, hvor mange virksomheder i Europa kæmper med stigende omkostninger og generelle nedskæringer, går den italienske tomatproducent Mutti den anden vej. Virksomheden belønner sine leverandører med rekordhøje incitamenter og ekstra bonusser til landmænd, der deltager i initiativer som for eksempel at levere pesticidrestfrie tomater.

IT

Danmark taber terræn som robotland

På bare to år er Danmark faldet fra en 6. plads til en 12. plads, når det kommer til at være det land med flest industrirobotter per medarbejder i industrien. Det viser en ny analyse fra Dansk Metal. Det er et stort problem, for robotter er fremtiden for de danske produktionsvirksomheder, fordi de både kan frigøre medarbejdere fra slidsomt og ensformigt arbejde, ligesom de kan være en del af løsningen på den store mangel på arbejdskraft.

Strategi & ledelse

Talentudvikling handler om at skabe en god kultur

Det er hverken omhyggeligt udtænkte talentprogrammer eller stort anlagte employer branding-kampagner, der bør drive talentudviklingen i danske virksomheder. Det er noget langt mere jordnært, mener Per Kirchner, CEO i Aarhus-bureauet Novicell.

Branchenyt

D2C for CPG Manufacturers

Increasingly, consumer-packaged-goods (CPG) companies are creating a direct-to-consumer sales channel to drive increased shopper loyalty, greater profitability and sustainable growth.

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Events i 2023

Branchenyt

Sådan bliver pallen platformen til succes

Som markedsleder i forsyningskæden i 75 år har CHEP et ansvar for at bidrage med løsninger til, hvordan den kan styrkes. Med dette whitepaper giver CHEP sit bud på, hvordan et moderne pallesystem kan styrke alt fra transport-, FCMG- til logistikbranchen.

Indhold fra partner

Top jobs Se alle

LOGISTIK & WMS KONSULENT

Axacon har succes med at levere løsninger til logstikstyring. Har du interesse for at konfigurere systemer, og er du hurtig til at forstå kundernes logistikprocesser – så er det måske lige dig, vi har brug for.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Chaufførafløser med kran D kort søges til spændende fultidsstilling hos Johannes Fog i Vordingborg

Vi søger lige nu en dygtig, mødestabil og serviceminded chauffør, som har kørekort til kategori B, C, gerne CE, førerkort, gyldigt EU kvalifikationsbevis, Tachografkort og truckkort. Har du erfaring med at køre kran med pallegafler er det en fordel.

Frist: 27.11.2022 Region Sjælland

Events Se alle

Møde 29 Nov 2022

S&OP Management event på SDU

Du vil få inspiration til de overvejelser, du bør gøre dig, og hvordan du kommer i gang med at indføre en S&OP-proces, og ikke mindst hvilke resultater det kan føre til.

09:00-11:30 Syddansk Universitet, lokale 31.40, 6000 Kolding.
Webinar 01 Dec 2022

Webinar: Update on E-Invoicing Across Europe and the Importance of Keeping VAT Compliant

Is your company prepared for the tax reporting requirements that are coming?

13:00 Online
Møde 09 Dec 2022

MOQ vs. EOQ: Arrangement hos Carl Ras

Kalder alle sjællandske virksomheder. Kom til Breakfast Club hos Carl Ras i Herlev: MOQ vs. EOQ - Sådan arbejder du med dem i praksis.

08:00-10:00 Carl Ras i Herlev

Navnenyt Se alle

Angela Qu tiltræder bestyrelsen i DANX Carousel

27.10.2022

Paneuropæiske kritisk servicelogistikudbyder, DANX Carousel, er glade for at annoncere, at Angela Qu tiltræder bestyrelsen som Independent Director. Angela medbringer et væld af ekspertise inden for global supply chain management fra lederr…

RELEX Solutions ansætter Gry Urbak som Senior Project Manager

06.10.2022

Den 1. oktober 2022 tiltrådte Gry Urbak som Senior Project Manager hos RELEX Solutions. Gry har en baggrund indenfor supply chain fra bl.a. Unilever og PANDORA. Her har hun arbejdet med både den operationelle og strategiske p…

Jonas Giuliano ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark

29.09.2022

Jonas Giuliano er tiltrådt stillingen som ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark fra 15. august 2022. Samtidig er han blevet en del af ledelsesteamet for begge lande.Senest kommer Jonas Giuliano fra en stilling som Direct…

Erfaren profil med solid ERP-erfaring fra robotindustrien til Bredana Axcite

23.09.2022

Anton Vittrup, 27 år, er ny Application Consultant i Bredana. Anton har læst Global Management and Manufacturing på Syddansk Universitet og har senest været ansat som hhv. produktionsingeniør og strategisk ind…

Ny CEO til GS1 Denmark

14.09.2022

Den 1. september 2022 tiltrådte Per Ahlmann Andersen som ny CEO for GS1 Denmark. Per Ahlmann Andersen har i forvejen et indgående kendskab til GS1, da han tidligere var en del af den danske bestyrelse i fem år.Udover Pers mangeårige ledelse…

RELEX ansætter Hellen Lischka som Lead Business Consultant med fokus på Space & Assortment

08.09.2022

Den 1. august 2022 blev Hellen Lischka ansat hos RELEX Solutions som Lead Business Consultant med fokus på Space & Assortment og RELEX Unified projekter i hele Skandinavien. Hellen har ledet RELEX-implementeringsprojekter p…

RELEX Solutions styrker organisationen yderligere med ansættelsen af Emil Klinker Malling

01.09.2022

Pr. 1/8-2022 er Emil Klinker Malling tiltrådt som Solution Consultant hos RELEX Solutions. Emil har med en bachelorgrad i IT og en kandidatgrad i Management Engineering fra Aalborg Universitet, opnået en bred vifte af tekniske o…

BLUE YONDER introducerer Erik von Knorring | Business Development MFG

15.08.2022

Erik joined Blue Yonder in 2019 in a mixed role between Marketing / Business Development after graduating from his University Studies. Today Erik is fully embedded in the Business Development team where he is responsible for manufacturers i…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere