SCM 4.0

SCM og produktion er godt med på den kunstige intelligens

De nordiske lande er ifølge ny rapport langt fremme, når det gælder anvendelse af kunstig intelligens. Supply chain management og produktion er to af de områder, hvor kunstig intelligens bliver brugt flittigt til at fremme forudsigelighed, risikostyring, automatisering, prædikativ service med mere.

Produktion

Firmaernes salg fortsat på et højt niveau

Transportsektorens salg er i vækst med en stigning på 11,1 procent fra oktober til november sidste år. Branchens vækst har været med til at sikre det danske erhvervslivs samlede vækst.

Strategi & ledelse

Arlas klimamål godkendt efter 1,5°C-målsætning

Arla Foods har mere end fordoblet sin klimamålsætning frem mod 2030. I stedet for at reducere udledningen af drivhusgasser i driften med 30 procent, vil man i stedet reducere den med 63 procent. Det nye mål er netop blevet godkendt af Science Based Targets-initiativet.

Lager & distribution

Konkurrencekraft via effektiv lagerstyring

Får lageret i din virksomhed den strategiske opmærksomhed, det fortjener? Nyt indlæg fra Jan Stentoft!

Indhold fra partner

Produktion

Maskin- og medicinalindustri trækker produktionen op

Den danske produktion er i fremgang og i november var medicinal- og maskinindustrien drivkraften bag udviklingen.

E-handel

Fremtidens pakkepost er let og sikker

Hvis man kigger på markedet for 10 år siden, så diskuterede man, om postkasserne var på vej ud. Men de seneste års store interesse for nethandel og især Covid-19 har skabt en helt ny dagsorden. Nu skal der i stedet være på plads til og styr på sikkerheden for pakkepost.

Lager & distribution

Normals nye logistikcenter kan rumme firedobling af volumen

Facaden på Normals nye logistikcenter vil fylde mere end en halv kilometer ud mod den østjyske motorvej. 6 lagerhaller plus kontorer, truckrum samt mezzaniner med småvarepluk og testområder. Alt i alt skal 78.000 etagemetre efter planen stå klar uden for Hedensted i første halvdel af 2023.

Strategi & ledelse

Danske Havne: God grøn ambition fra rederierne

Det Blå Danmark har en særlig forpligtelse til at gå foran med grøn omstilling, så det gør vi og rederiernes nye strategi skubber fornemt på, mener Danske Havne.

Strategi & ledelse

How Good Relationships with Clients Can Improve Demand Forecasts

“One-size doesn’t fit all when it comes to demand forecasting". Those are the words of one of our clients, Mads Kaa Schou Nielsen from Dinex. And he couldn’t be more right.

Indhold fra partner

Branchenyt

Regeringsudspil matcher Trekantområdets grønne vision

Regeringen præsenterede sidste år et nyt og ambitiøst udspil på Power-to-X-området, som matcher storskala visionen på klima og energi i Trekantområdet, hvor visionen er at gøre Trekantområdet til et nordeuropæisk centrum for produktion af grønne brændstoffer til den tunge transport.

Indhold fra partner

SCM 4.0

System Transport ruster sig til yderligere vækst med et robotlager fra Element Logic

Logistikvirksomheden System Transport A/S har indgået en aftale med Element Logic Danmark om et AutoStore-robotlager til System Transports lager ved Roskilde.

Produktion

Modulkontorer giver teamlederne arbejdsro i produktionen

Den fynske producent af keramiske partikelfiltre forbedrer arbejdsmiljøet med modulopbyggede kontorer

Indhold fra partner

Branchenyt

DANX byder ny primær investor velkommen

Axcel bliver ny primær investor i DANX. Axcel har samtidig investeret i Carousel – eksperter inden for kritisk servicelogistik med base i England. Visionen er at bringe de to virksomheders unikke styrker sammen og skabe en stærk paneuropæisk in-night logistikleverandør.

Strategi & ledelse

Emballageproducent i opråb: Lad 2022 blive året, hvor virksomheder lægger cirkulære strategier

Blandt virksomheders største ledelsesmæssige udfordringer i dag er omstillingen fra en lineær til en cirkulære forsyningskæde. Og 2022 bør være året, hvor de store skridt bliver taget, mener Medejer og bestyrelsesmedlem i Plus Pack, Camilla Haustrup Hermansen.

Branchenyt

PREMiA EM – Gør det til en fornøjelse at køre med palletruck

Mitsubishi Forklift Trucks præsenterer en eldrevet palletruck i særklasse

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Må kraften – og de intelligente data – være med dig

Data står højt på dagsordenen i vores moderne verden: Ikke mindst inden for logistik og i supply chain-netværk, som på den ene side skal opfylde kundernes ønsker og på den anden side skal støtte detailhandlen i at gøre gode forretninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

RELEX Wins Three Categories at 2022 VIP Awards

RELEX Wins Three Categories at 2022 VIP Awards Presented by Vendors in Partnership and the National Retail Federation

Indhold fra partner

Lager & distribution

Mammashop har fået plads på lageret til at øge omsætningen

Lageret er indrettet til at understøtte webshoppen og forventningerne om at øge omsætningen 2-3 gange med nye brands på hylderne

Indhold fra partner

Lager & distribution

Når regneark forhindrer effektiv lagerstyring

Slimstock Danmarks samarbejdspartner Jan Stentoft, professor i Supply Chain ved Syddansk Universitet, har skrevet et indlæg om regneark og effektiv lagerstyring.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Strategisk indkøb forbedrer bundlinjen

Tidligere indkøbsdirektør hos MiR, Theis Jørgensen, vil hjælpe danske virksomheder med at være strategiske i deres indkøb. I sidste ende kan det nemlig forbedre bundlinjen. Derfor har han etableret House of Procurement.

Branchenyt

Case: Alcyon digitises its complex international transport activities with Zetes

The leading distributor of veterinary products in France, has chosen ZetesChronos, a state of the art proof of delivery solution, to track its products throughout the delivery process and enable total, real-time visibility of all its transport operations.

Indhold fra partner

Top jobs Se alle

Sveriges disponent søges til vores Road division i Viby

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder søger en værdiskabende og omstillingsparat kollega til vores Road division.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Kranførerlærling søges til ADP A/S i Nyborg

Er du vild med store maskiner, og har du teknisk snilde? Og synes du i øvrigt at livet på en havn er spændende? Så er du måske vores nye kranførerlærling/voksenlærling til Nyborg Havn.

Frist: 31.01.2022 Sydjylland

Vi søger en projekt- og montagekoordinator

Du får en vigtig rolle i forhold til den praktiske del af projektkoordinering på projekter indenfor byggeri, lager, automatisering og produktion. Dit fokus bliver på eksekvering af solgte projekter i samarbejde med teknisk afdeling.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Hans Schourup A/S søger en projekt- og montagekoordinator

Du får en vigtig rolle i forhold til den praktiske del af projektkoordinering på projekter indenfor byggeri, lager, automatisering og produktion. Dit fokus bliver på eksekvering af solgte projekter i samarbejde med teknisk afdeling.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Business Central Udvikler

Vil du være en del af et stærkt udviklingsteam, der har ansvaret for udviklingen af vores Business Central Produkt?

Frist: Snarest muligt Nordjylland

Pladsmedarbejder

Vil du være med fra starten på vores helt nye terminal i Taulov? Har du erfaring med at køre pladstrækker, flytte trailere og veksellad og holde overblikket på en stor plads? Har du erfaring med terminal- og/eller lagerarbejde og er du vant til at arbejde med scannere og stregkoder? Så har du muligheden for at komme med på teamet i DB Schenker i Taulov.

Frist: 31.01.2022 Sydjylland

Warehouse employees for Imerco

Are you looking for a dynamic job for rest of the year? And can you work in the weekends? If so, we have an exciting opportunity for you in Vallensbæk for Imerco!

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Truckfører søges til virksomhed i Herning

Har du truckkort og søger du en aktiv arbejdsdag på dag- eller aftenhold? Så har vi stillingen til dig i Herning.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Sorteringsmedarbejdere til Bring i Taulov

Sæt din gode energi i spil i et spændende job og vær med til at sikre danskernes julefred i år. Lyder det som noget for? Så læs med her!

Frist: Snarest muligt Sydjylland

Events Se alle

Webinar 27 Jan 2022

How the way we gather matters

What does a good hybrid collaboration look like?

9:00 Online
Webinar 28 Jan 2022

Engaging managers in HR Technology implementations

An interactive session with Implement and Chr. Hansen

8:30 Online
Webinar 21 Feb 2022

Online Mini Festival: Supply Chain Sustainability

Vær med online når vi sætter fokus på Supply Chain Sustainability i hele uge 8 (21-25. Februar). Her kan du få nye indsigter og høre andre fortælle om, hvordan de tager ejerskab når det handler om at decarbonisere Supply Chain.

10:00 Online
Kursus 14 Mar 2022

Leverandørstyring

08:30 Middelfart
Konference 30 Mar 2022

SCM-dagen 2022

Få inspiration, indblik og viden om, hvordan I kan optimere hele værdikæden med Microsoft Dynamics 365 (tidligere kaldt AX). Kom med, og oplev professor i Supply Chain Management Jan Stentoft.

08.30 Scandic Bygholm Park

Navnenyt Se alle

RELEX Solutions styrker organisationen med ansættelsen af Eva Pugesgaard

18.01.2022

Pr. 1/1-2022 er Eva Pugesgaard tiltrådt som Business Consultant hos RELEX Solutions. Eva har en baggrund som hhv.  Space and Floor Planning Consultant hos Matas samt Sales and Member Relations Consultant hos GS1 Denmark. Ev…

Forstærkning af Team Axacon

06.01.2022

Axacon har fornøjelsen af at forstærke organisationen med ansættelsen af Peter Bek-Thorngreen som Logistics & WMS Consultant. Peter vil komme til at arbejde som projektleder og konsulent – både p…

Økonomikonsulent Karina Kassentoft til Bredana Solutions

14.12.2021

Vi byder velkommen til Karina Angcenia Kassentoft som ny økonomikonsulent. Med fokus på opsætning og optimering af jeres økonomisystemer, vil I møde Karina i både projekter og i hotline. I…

25 års jubilæum hos Langebæk

30.11.2021

25 års jubilæum 1. december kan Lars Bek Jensen fejre 25-års jubilæum hos Langebæk. Efter ingeniøruddannelsen i virksomhedsteknologi fra AUC blev han i 1996 ansat som projektingeniør. I 2001…

Rolf Donslund | VP Partners and Alliances at Blue Yonder

25.11.2021

Rolf Donslund joined Blue Yonder in 2009 to manage and develop the partner ecosystem in Europe, Middle East and Africa and holds the role of Vice President of Partners & Alliances since 2017. Before joining Blue Yonder, Rolf was the Dir…

Bredana Solutions opruster i Odense med konsulent Morten Lund-Egmose og 19 øvrige fynske kolleg…

15.11.2021

Byd velkommen til vores nye konsulent Morten Lund-Egmose fra Odense.  Med baggrund som produktionsingeniør og HD i organisation, kender I måske Morten som produktionschef rundt i fynske virksomheder. Efter opl…

Michael Mathiesen er Bredana Solutions nye konsulent på digitalisering i produktions- og handel…

15.11.2021

Byd velkommen til Michael Mathiesen, der er ny konsulent i Bredana Solutions. Med en baggrund som Business Developer i Sydbank og tidligere også fra Vestas og HMF Group, er der et solidt kendskab til såvel branche som forretning…

Senior Business Consultant to Zetes!

03.11.2021

We are pleased to announce that Brian Butner has joined Zetes Denmark as our new Senior Business Consultant. Brian, who brings over 15 years of experience in Supply Chain and IT Project Management, will take a leading part in deve…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere