Strategi & ledelse

Design din forsyningskæde efter kundernes adfærd

Overskriften lyder måske som en selvfølge, men det er det langt fra. I hvert fald hvis man spørger John Gattorna, som har været med i SCM og logistik siden midt 70’erne. Han mener, at de fleste supply chains er designet som one-size-fits-all og med et inside-out perspektiv. Og det er ikke godt.

Innovation

Unleash Planning Potential - event

Hear how a stronger sales and operations planning set-up is helping Deutsche Milchkontor improve forecast accuracy and win the battle against scrap at our virtual ‘Unleash Planning Potential’ event on Thursday 11 March at 10:00 AM – 11.30 AM.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Emirates skal hjælpe UNICEF med vaccinedistribution

UNICEF har samlet et række partnere for at sikre distributionen af coronavaccinen til mere end 100 markeder. En af dem er Emirates SkyCargo, der har bred erfaring indenfor transport af temperatur-følsomt gods såsom vacciner.

Branchenyt

Swisslog hosts webinar to support e-grocers in fulfilment challenge

The grocery industry hit a tipping point with e-commerce in 2020 and there is no turning back. E-grocery fulfilment will continue to challenge grocery supply chains, making automation technology even more important.

Indhold fra partner

Branchenyt

MAR 10 | Live Webinar | Transforming Retail with AI Optimisation

Join Blue Yonder for a webinar on March 10 (15:00 - 16:00 CET ) where Stuart Smith and Wayne Snyder will discuss how leading retailers are responding to changes in demand and customer behavior.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Tidlige corona-tiltag holdt hjulene i gang hos DACHSER

Hos DACHSER Denmark i Hvidovre betød coronapandemiens indtog for et år siden store omvæltninger. Men tiltag og restriktioner blev hurtigt vedtaget – og det har sikret, at forretningen stadig kører.

Branchenyt

Derfor har Banana Cph valgt PostNords dygtige cykelbude

Det hele startede, da Christian Cordius var på Hawaii og blev inspireret af de indfødte Hawaiianere på Oahu, som anvendte sødmen fra frugt på kreativ vis i deres madlavning. Det blev begyndelsen på Banana Cph, som Christian stiftede tilbage i 2017.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Ny elektrisk vakuumgriber sparer dig 90 procent

Odenseanske OnRobot lancerer VGP20 – en helelektrisk vakuumgriber. VGP20 har en løfteevne på 20 kilo – som den eneste i verden. Samtidig gør den det muligt for virksomheder at spare 90 procent af omkostningerne sammenlignet med traditionelle pneumatiske gribere.

Strategi & ledelse

Fem ting virksomheder skal være opmærksomme på efter Brexit

Brexit påvirker både handels- og logistikløsninger for et betydeligt antal danske virksomheder. Mange kender eller forstår endnu ikke helt de nye regler og implikationer. Her er fem gode råd til at komme i gang.

Indhold fra partner

IT

Kundehistorie: Effektiv understøttelse af 3PL med EDI-integration til Dynamics 365 Finance & Operation

Stor fødevareproducent integrerer deres elektroniske samhandel til Dynamics 365 FO for at understøtte 3PL i deres forretning.

Indhold fra partner

Branchenyt

FREJA opkøber TL Trans i Finland

FREJA Transport & Logistics Oy, med hovedsæde i Turku, Finland, har opkøbt transportvirksomheden TL Trans, som har specialiseret sig i temperaturstyrede transportløsninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar | Fra leverandør til kunde på 90 minutter

Kom og hør inspirerende cases når Slimstock A/S sammen med Apport Systems A/S aholder et webinar onsdag d. 24 marts kl.10:00

Indhold fra partner

Branchenyt

Forretningskritiske beslutninger skal træffes på et splitsekund

Den digitale transformationsproces i de danske virksomheder er for alvor kommet op i gear – eller burde i hvert fald være det – og ledelsen skal være parat til at kaste høj grad af risikovillighed ind i processen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: BAUHAUS først med ny teknologi til Click & Collect

BAUHAUS har implementeret en ny løsning, der hjælper personalet med at plukke varer til Click & Collect. Ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter og håndterminaler, er det blevet langt hurtigere og nemmere at finde vej til de rigtige varer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Mens restaurationsbranchen bløder, blomstrer transportsektoren

Danske firmaers salg er steget både fra november til december, samt fra tredje til fjerde kvartal. Det er i høj grad den positive udvikling i transportsektoren, der gør op for en hotel- og restaurationsbranche, der er i frit fald. Ligeledes er en markant stigning i salg af biler i december med til at løfte salgstallene for fjerde kvartal.

Strategi & ledelse

Søger du sparring til dit arbejde med informationssikkerhed?

Hos Bureau Veritas har vi gennem mange år organiseret netværksgrupper, hvor virksomheder på tværs af brancher samles og deler inspiration og faglig sparring inden for eksempelvis kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar | ERP & EXCEL vs. A.I LAGEROPTIMERING

Torsdag d. 18 marts kl.10:00 afholder vi et webinar ved Slimstock A/S, hvor vi gennemgår de begrænsninger der er ved et ERP system og Excel og hvorfor det i sidste ende kan være dyrt for virksomheden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

Oplever I udfordringer med at opnå optimal produktivitet i jeres virksomhed? Hvad betyder mest for dig; produktivitet eller nøjagtighed? Effektivitet eller ergonomi? Hvad nu, hvis du slet ikke behøvede at vælge?

Indhold fra partner

SCM 4.0

Nycertificeret UR-integrator hjælper med næste skridt i automationen

Kjærgaard A/S er en tværfaglig totalleverandør til industrien med kontorer på tværs af Danmark. Nu er virksomheden også den første certificerede integrator for Universal Robots i Danmark. Det betyder, at Kjærgaard nu rådgive andre i brugen af UR’s cobots – både de helt grønne og dem, som mangler hjælp til at automatisere yderligere.

Lager & distribution

Case: Hall Miba select Zetes to transform order picking operations

Malmö (Sweden), 02 March 2021 - Hall Miba, a leading forecourt wholesaler of non-food products to petrol stations and retailers in Sweden, introduces ZetesMedea next generation voice technology as part of a major warehouse digitalisation project.

Indhold fra partner

Lager & distribution

BHS Logistics skal få titusindvis af vacciner trygt frem

De første cirka 10.000 vaccinedoser mod Covid-19 ankom til Danmark den 26. december, og siden er hundredtusindvis af vaccinedoser kommet til landet. Det er bornholmske BHS Logistics, der står for distributionen fra Statens Serum Institut til de danske regioner.

Branchenyt

Dobbeltdækkertraileren som vores nye grønne initiativ

I PostNord Logistics er den grønne omstilling én af vores vigtigste pejlemærker. Derfor leder vi altid efter nye (og grønnere) veje mod målene.

Indhold fra partner

Top jobs Se alle

System Developer

Vil du med på vækstrejsen hos en spændende og højteknologisk virksomhed, der leverer avancerede logistiksystemer?

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Speditør til CIS landene og de baltiske lande

Trives du i et lille stærkt team, med selvstændigt ansvar for egne kunder i CIS landene gennem hele processen, fra indledende korrespondance over til opfølgning og fakturering? Så læs videre her.

Frist: 23.03.2021 Københavnsområdet

Teknisk salg, design og projektledelse

Hans Schourup A/S ekspanderer og søger ny kollega. Vores kommende kollega får en central rolle i vores tekniske afdeling og salg, og skal indgå i et travlt og spændende miljø, hvor der er fokus på kvalitet i eksekveringen.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Supply Chain Specialist

Med reference til Indkøbsdirektøren - STOK Emballage K/S i Langeskov har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Supply Chain Specialist. Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt med god energi og team spirit ? Så er dette job måske det rette for dig!

Frist: Snarest muligt Fyn

Det nordiske logistikfirma DANX søger en Teamleder til vores Control Tower aften-/natteam

Til vores afdeling i Ishøj søger vi en Teamleder til vores Control Tower Aften/Nat. Arbejdstiderne skifter på ugentlig basis mellem aften: 16:00-24:00 og nat: 22:00-06:00.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Det nordiske logistikfirma DANX søger en Control Tower medarbejder (kontor)

Til vores afdeling i Ishøj søger vi en medarbejder til vores Control Tower. Stillingen er på dagholdet med en arbejdstid, der ligger mellem 06:00 og 16:00

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Det nordiske logistikfirma DANX søger 2 medarbejdere til vores lager i Ishøj

Vi har fået mere at lave, og søger derfor nye kollegaer, der kan indgå i to forskellige teams på vores lager.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Speditørelever 2021

VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS.

Frist: Snarest muligt Udlandet/Andet

Speditør

Vil du håndtere stykgods i Europas største speditionsselskab inden for landtransport, med det største og stærkeste europæiske netværk i ryggen? Vil du være en del af et team af dygtige og hjælpsomme kollegaer med et godt sammenhold? Så læs videre her.

Frist: Snarest muligt Sydjylland

Events Se alle

Kursus 09 Mar 2021

Hvordan håndterer du kemikalieaffald?

Når kemikalier skal bortskaffes, skal affaldets farlighed vurderes, og det skal bortskaffes på sikker vis, da det kan ske, at kemikalieaffaldet, man står med, enten er farligt i sig selv eller kan blive farligt under bestemte omstændigheder.

9:00 Online
Kursus 09 Mar 2021

ADR Fornyelse, Sikkerhedsrådgiver

08:30 Hvidovre, Fredericia
Webinar 10 Mar 2021

MAR 10 - 15:00 | Live Webinar | Transforming Retail with AI Optimisation

The use of AI in retail came of age in 2020, enabling those adopters to navigate the many challenges quicker and optimally.

15:00 CET Online
Webinar 11 Mar 2021

Introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management

Vi gentager succesen fra sidst, og afholder igen et webinar med introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management, efterfølgeren til Dynamics AX. Hvis I overvejer at opgradere ERP-system eller blot er nysgerrige, så gå ikke glip af dette webinar

Kl. 14.00 Webinar
Webinar 11 Mar 2021

Unleash planning potential

Hear how Deutsches Milchkontor levelled up planning with S&OP

10:00-11:30 The event is hosted online
Møde 18 Mar 2021

Nyt netværk til dig, der arbejder med informationssikkerhed

Hos Bureau Veritas har vi gennem mange år organiseret netværksgrupper, hvor virksomheder på tværs af brancher samles og deler inspiration og faglig sparring inden for eksempelvis kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.

9:00 Online
Webinar 23 Mar 2021

Webinar 23 Marts 2021 med Curit og Targit

Få låst op for værdien af data i IFS Applications med advanced BI gennem brug af TARGIT

13:00 Curit og Targit Online
Kursus 24 Mar 2021

ADR Uddannelse, Dokumentation

08:30 Fredericia
Webinar 25 Mar 2021

GRATIS WEBINAR: LEDVANCE SMART+

Smart-belysning med WiFi, Bluetooth eller ZigBee? Få overblikket over teknologierne, mulighederne og kom godt i gang! Vært: Dennis Dalgaard Gottlieb, Business Development Manager

10:00-10:45 Dybendalsvænget 3 2630 Tåstrup

Navnenyt Se alle

Ole Torp ansat som indkøbschef hos eurodan-huse

03.03.2021

Ole Torp er tiltrådt i en nyoprettet stilling som indkøbschef hos eurodan-huse og skal være med til at tilgå markedet mere strategisk.”Med ansættelsen af Ole ønsker vi at løfte eurodan-huse til et nyt niveau. Vi stræber efter endnu be…

Jeanett Heller ansat som Product Marketing Manager, A.P.Moller-Maersk

03.03.2021

Jeanett Heller skiftede den 1. marts SuperOffice ud med A.P.Moller-Maersk, hvor hun skal fungere som Product Marketing Manager og bidrage til at tilbyde kunderne ’Logistics made easy through digital solutions’.

Bredana udvider med nye Systemkonsulenter

01.03.2021

Dorthe Blinkenberg er ansat som ERP Systemkonsulent og Emil Dusi Pedersen er ansat som CRM Systemkonsulent.  Begge kommer med god brancheerfaring og sidder klar til at supportere vores kunder på systemerne. S…

Mød Peter, vores konsulentchef, som er kommet tilbage til Bredana

01.03.2021

Peter Tranders er tiltrådt som konsulentchef hos Bredana Solutions. Bredana har dermed fået en erfaren herre ombord, som skal være daglig leder og sparringspartner for 15 konsulenter og udviklere i NAV- og Business Ce…

WEXO ansætter ny Project Manager & KAM

24.02.2021

Thomas Stobberup Aba, 36 år, Aarhus, er pr. 1. februar tiltrådt som Project Manager & KAM hos WEXO i afdelingen i Aarhus. Her skal han primært stå for igangsætning af nye kundeemner, der har valgt WEXO som den fremtidige digitale partne…

Mathias Tvede-Möller ansat som Junior Consultant i konsulenthuset Syncronic

19.01.2021

Mathias Tvede-Möller (23) er ansat som Junior Consultant i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for Supply Chain Management og it.   I sin nye stilling hos Syncronic sk…

Lars Bo Larsen, tidligere CEO for Volvo Danmark A/S, tiltræder pr. 1. juli 2021 stillingen som…

13.01.2021

  Lars Bo Larsen overtager pr. 1. juli 2021 stillingen som adm. dir. for DANX A/S og vil allerede den 1. februar 2021 tiltræde i en midlertidig stilling hos DANX som Head of Business Development. Lars Bo vil bruge de f…

Svend Bryndum ansat som Principal Consultant i konsulenthuset Syncronic

08.01.2021

Svend Bryndum (53) er ansat som Principal Consultant i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for supply chain management og IT.   I sin nye stilling hos Syncronic skal Svend…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere