Lager & distribution

Top 20 leverandører af gaffeltrucks

2021-listen over top 20 leverandører af gaffeltrucks er baseret på omsætningstal for corona-året 2020, og det er derfor ikke nogen overraskelse, at den samlede omsætning faldt. Men faldet var på mindre end to procent, og nogle af leverandørerne klarede at skabe vækst ikke mindst drevet af kraftig vækst i e-handel.

Branchenyt

Scanmetals A/S og N.C. Nielsen i samarbejde

N.C. Nielsen og Scanmetals A/S har indledt et samarbejde om intern transport. Fire Linde E25 Roadster el-truck og ti Linde T16 palleløftere er i sving på det enorme fabriksanlæg i Stillinge ved Slagelse, hvor de hjælper til med en sikker håndtering af de dyrebare materialer. Dagligt udvindes omkring 50 ton værdifuldt metal fra 100 ton forsorteret slagger – og materialerne fragtes nænsomt rundt med Linde-maskinerne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ponsse investerer i fremtidsorienteret løsning til sit lager

Med implementeringen af et intelligent automatiseringskoncept til intern logistik for produktleverancer lagde SSI Schäfer fundamentet til en produktivitetsstigning på 50 procent i montageanlægget hos Ponsse.

Indhold fra partner

Branchenyt

Konstante Dynamics 365-opdateringer kræver en solid teststrategi

Tillid er godt, men test er bedre… Og denne gamle sandhed er ikke blevet mindre aktuel med Microsofts ”Evergreen”-initiativ, hvor der nu udkommer opdateringer otte gange årligt til Dynamics 365 Finance & Operations.

Indhold fra partner

IT

Har logistikvirksomheder for travlt til at holde IT systemer opdaterede?

Flere og flere virksomheder finder det uoverskueligt at følge med udviklingen i forretningssystemerne og det tager fokus fra kernevirksomheden. Men digitaliseringen er kommet for at blive, så hvordan sikres optimal udnyttelse af systemer og ressourcer?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Rekord mange ville deltage i Girls Day in Science – både piger og arrangører

Den landsdækkende kampagne Girls Day in Science inviterer én dag om året tusindvis af piger indenfor hos virksomheder og uddannelsesinstitutioner, så de kan få et indblik i en hverdag med arbejde i et STEM-fag. For få fastholder nemlig interessen i løbet af grundskolen og søger ind på STEM-uddannelser.

Lager & distribution

Verdion hæver sin investeringsaktivitet i Norden med danske opkøb

Investeringer på over 30 millioner euro i logistikejendomme har sikret Verdion European Logistics Fund 1, som den paneuropæiske logistikgigant Verdion står bag, sine første to aktiver i Danmark og i Norden. Flere investeringer er på vej.

Produktion

Arbejdsmiljø og arbejdskraft: Cobot Lift vil hjælpe virksomheder med begge

Ikke nok med at kollaborative løfterobotter forbedrer arbejdsmiljøet ved at fjerne meget af det rutineprægede og belastende arbejde, så kan de også afhjælpe de virksomheder, som oplever mangel på arbejdskraft for tiden, mener robotproducent Cobot Lift.

Branchenyt

Lindab bliver totalleverandør på port- og dørløsninger

For at kunne levere totalrådgivning inden for porte og døre, har Lindab ansat Jørgen Sabroe som Key Account Manager. Han skal blandt andet rådgive kunderne inden for brandsikkerhed, som der kommer større og større krav til.

Indhold fra partner

Branchenyt

WMS are Critical for Customer-Centricity in the Post-COVID 19 Era

As e-commerce growth is continuing at a rapid pace, companies are having to rapidly change their logistics footprint (both operational and physical) and fulfillment to match rising customer expectations.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Jobtildeling baseret på operatørens placering på lageret

WMS-systemet LOGIA udvider med flere prioriteringsmuligheder, så lagermedarbejdere med trucks til helpaller altid tildeles det mest hensigtsmæssige job.

Indhold fra partner

IT

Handler du internationalt? Webinar om global digital dokumentudveksling

Tilmeld dig webinaret: Global digital dokumentudveksling - hvilke krav fra de enkelte lande og EU skal jeres virksomhed være opmærksom på?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Forbrugere elsker convenience og derfor omni-channel

Danske kunder elsker at handle på nettet, men også at gå i gågaden. Mest afgørende for shopping-oplevelsen er convenience, og derfor er omni-channel et hit viser nye tal fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse.

Branchenyt

Case: Portakabin to deploy full lifecycle product tracking solution through Zetes

Portakabin, the market leading manufacturer of modular buildings has invested in a state-of-the-art tracking solution from Zetes to enable complete visibility of its modular products through their entire lifecycle.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Dansk møbelvirksomhed i rivende cirkulær udvikling

Mater ser ikke længere sig selv udelukkende som leverandør af møbler, men som en partner der på en gang kan løse dele af virksomheders affaldsproblem og levere designløsninger. Det er der tilsyneladende stort perspektiv i.

Lager & distribution

Vil du prøve en truck? - Trucks til udlejning ved Mitsubishi Forklift Trucks

Vi har altid trucks klar til udlejning, her hos Mitsubishi Forklift Trucks

Indhold fra partner

Branchenyt

Se eller gense Perito Consultings seneste S&OP MasterClass med Dinex Group

I dette 1-timers webinar fortæller Dinex Group, en global leverandør af udstødnings- og emissionsløsninger, hvordan de arbejder med "Sweet Spottet" mellem proces, organisation, teknologi og Executive S&OP - som hjørnestenen i udviklingen af deres S&OP.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dencker komprimerer lageret med lagerautomat

Hos Dencker blev pladsmangel katalysatoren til at se på mulighederne for at komprimere lageret af værktøj, opspænding og forme til produktionen.

Indhold fra partner

Branchenyt

GS1 Forum: Klimamærkning af fødevarer

På GS1 Forum 2021 sætter vi tirsdag den 23. november fokus på klima, fødevarer og data. For den mad vi vælger, har stor betydning for det klimaftryk, vi sætter gennem vores forbrug, og det mest efterspurgte mærke, som i dag ikke findes, er et klimamærke.

Indhold fra partner

Innovation

ODIN skitserer opfindelser, som ikke er mulige - endnu

ODIN Engineering har eksisteret i 60 år. I den anledning har maskinfabrikanten kigget fremad mod de næste 60 år frem mod 2081. Til åbent hus 1. oktober præsenterede ODIN så 12 skitser til opfindelser, som ikke er mulige nu, men som ODIN måske kommer til at udvikle en dag.

Branchenyt

Har dit lager brug for procesoptimering?

Et konkurrencedygtigt lager er navnet på vores blog serie, og du kan nu læse 1. episode: Har dit lager brug for procesoptimering?

Indhold fra partner

Top jobs Se alle

Truckfører/pladsmedarbejder til Fog Trælast i Hørsholm

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en weekendmedarbejder til vores forretning i Hørsholm.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Trælastsælger til Fog Trælast i Herlev

Fogs trælastforretninger og byggecentre er stedet hvor kvalitet og service er i højsædet – både i forhold til kunder og medarbejdere. Vi søger lige nu en trælastsælger til vores ekspedition i Herlev.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Ny kollega søges til Fog Trælast & Byggecenter i Hørsholm (10-15 timer hver anden uge)

Vi har travlt og mangler en medhjælper til weekender/eftermiddage i vores byggecenter.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Project Operator, Industrial Projects & Renewable Energy

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder søger en ny engageret kollega til vores afdeling for Industrial Projects & Renewable Energy, der beskæftiger sig med vindmølletransporter i hele verden.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Speditør sø-import til Key Accounts

Trives du med at gøre en forskel, og at din indsats bemærkes? Kan du holde overblikket og nyder du en stor kontaktflade til kunder og leverandører i dit daglige arbejde? Kan du lide blandingen af driftsorienterede opgaver og at løse udfordrende opgaver for kunderne? Kunne du tænke dig at have et af de største globale netværk indenfor transport og logistik løsninger i ryggen? Så er det dig vi skal bruge til stillingen i vores danske Søfragtsdivision, med base i Hvidovre.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Kontorassistent / Speditør vikariater til stykgods

Vil du være en del af Europas største speditionsselskab inden for landtransport, med det største og stærkeste europæiske netværk i ryggen? Tiltaler det dig med faste rammer og et strømlinet set-up? Så har vi et par interessante vikariater at tilbyde i DB Schenker.

Frist: 01.11.2021 Midtjylland

Disponent med særlig flair for stykgods disponering

Trives du i faste rammer i et strømlinet set up og vil du være en del af Europas største speditionsselskab inden for landtransport, med det største og stærkeste europæiske netværk i ryggen? Brænder du for at sikre en høj kvalitet, at alle forsendelser afgår til tiden og få lov til at bruge og udvikle dine kompetencer? Så skal du læse videre her.

Frist: 01.11.2021 Midtjylland

Terminalmedarbejdere

Vil du være med fra starten, når vi åbner vores helt nye terminal i Taulov? Har du erfaring med terminal- og/eller lagerarbejde og er du vant til at arbejde med scannere og stregkoder? Så har du muligheden for at komme med hos DB Schenker i Taulov.

Frist: 15.12.2021 Sydjylland

Disponent til Cross Trade afdelingen

FREJA Transport & Logistics A/S er en virksomhed i konstant udvikling baseret på kvalitet, service og engagerede medarbejdere. Mennesker er vores største aktiv - det er derfor, vi investerer i dem.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Events Se alle

Webinar 20 Okt 2021

Webinar: Hvilket dyr er din vare? Optimér din lageradministration med Dynamics 365 SCM

Hvilket dyr er din vare? Bevæger den sig langsomt som en elefant eller hurtigt som en gazelle? Hvilken betydning har temposkifte for din håndtering af varen, og hvad skal der ske, når din vares livscyklusstadie ændrer sig?

14:00 Online
Kursus 02 Nov 2021

DGDoc.net brugerkursus

08:30 Fredericia
Konference 03 Nov 2021

Konferencen, Commerce Excellence 2021 i Turbinehallen, Aarhus

Konferencen, Commerce Excellence 2021. Nu skal det være. Sådan lyder det fra Nikolaj Sonne, og vi kunne ikke være mere enige. D. 3/11 i Turbinehallen, Aarhus afholder vi CE2021, og du er inviteret til at høre 10 taleres take på The New Tomorrow In Trading

08:30 Turbinehallen, Aarhus C
Kursus 08 Nov 2021

ADR Udd, Sikkerhedsrådgiver

8:30 Hvidovre
Workshop 10 Nov 2021

How to Build a Resilient Supply Chain?

Enhance visibility and gain planning agility to increase efficiency and profits in your manufacturing or retail business.

10:00 Online
Konference 23 Nov 2021

GS1 Forum: Klimamærkning af fødevarer

På GS1 Forum 2021 sætter vi fokus på klima, fødevarer og data. For den mad vi vælger, har stor betydning for det klimaftryk, vi sætter gennem vores forbrug, og det mest efterspurgte mærke, som i dag ikke findes, er et klimamærke.

8.30 Børssalen, København K
Kursus 14 Mar 2022

Leverandørstyring

08:30 Middelfart

Navnenyt Se alle

Thomas Klyvø | Director EMEA-North at Blue Yonder

11.10.2021

Since November 2020, Thomas Klyvø has been working for Blue Yonder as Director for EMEA-North supporting the digital transformation journey of manufacturing customers. Before joining Blue Yonder, he worked as Senior Engagement Manage…

Endnu en dygtig kollega til Axacons Development Team

06.10.2021

Axacon har ansat Kasper Moth Tofting Larsen som en udvidelse af vores Development team. Kasper kommer senest fra Terma. Han bringer mange års erfaring med at udvikle forskellige former for teknologi, som understøtter avancer…

Tobias Delcour Jensen er ny softwareudvikler hos Logimatic

30.09.2021

Tobias Delcour Jensen er ny softwareudvikler i teamet bag lagerstyringsplatformen LOGIA. Tobias har en kandidat i Medialogi fra Aalborg Universitet, og han udvikler derfor med brugeren i fokus. 

Jan Bang-Larsen er ny senior projektleder og projektchef hos Logimatic

22.09.2021

Jan Bang-Larsen er ny senior projektleder og projektchef i Logimatics afdeling, som arbejder med softwareløsningen LOGIA. Jan har mange års erfaring fra lignende stillinger i softwarevirksomheder, herunder over 20 år i…

Blue Yonder all in to support manufacturers led by CVP Phillip Teschemacher

22.09.2021

Phillip Teschemacher is Corporate Vice President Manufacturing EMEA at Blue Yonder and based in Copenhagen. Phillip brings 25 years of experience and successes from the software industry. He has proven ability to build powerful skilled team…

Mette Rasmussen er ny UX-designer hos Logimatic

17.09.2021

Mette Rasmussen er ny UX-designer i Logimatics afdeling for lager- og logistikløsninger, hvor hun skal arbejde med brugeroplevelsen på lagerstyringsplatformen LOGIA. Mette er uddannet Cand.IT. i Digital Design og Intera…

RELEX Solutions styrker organisationen yderligere med ansættelsen af Jonas Ørum Pedersen

17.09.2021

Pr. 1. august 2021 er Jonas Ørum Pedersen tiltrådt som Solution Consultant hos RELEX Solutions Danmark. Jonas har i en lang årrække været ansat hos Silvan, hvor han blandt andet har stået i spidsen for d…

Mathias Kristensen er ny projektleder hos Logimatic

14.09.2021

Mathias Kristensen er ny projektleder i Logimatics afdeling for lager- og logistikløsninger. Han bliver en del af teamet omkring lagerstyringssystemet LOGIA, hvor han skal gennemføre projekter i samarbejde med kunderne…

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere