14.05.2020 | Navnenyt

ForSea udnævner ny administrerende direktør

Foto: CPH/Nicolai Perjesi

Bestyrelsen i ForSea AB har ansat Kristian Durhuus som virksomhedens nye administrerende direktør. Han tiltræder stillingen den 15. juni 2020.

“Vi er meget glade for at kunne fortælle, at Kristian Durhuus bliver en del af ForSea som ny administrerende direktør. Kristian Durhuus er en talentfuld leder med mere end 25 års erfaring. Fra sit arbejde med organisationer som Københavns Lufthavn og G4S har han stor erfaring med at skabe vækst og forbedre oplevelsen for passagerer”, siger Rasmus Christiansen, bestyrelsesformand for ForSea AB.

Siden 2011 har Kristian Durhuus været COO for Københavns Lufthavn. Tidligere har han siddet i ledende stillinger i en lang række større organisationer blandt andet LSG Lufthansa Service og G4S. Han har en kandidatgrad i Business Economics & International Management fra Copenhagen Business School.

“Jeg glæder mig til at blive en del af ForSea og til at påtage mig rollen som administrerende direktør. Jeg har med stor interesse fulgt ForSeas rejse i takt med, at virksomheden er blevet førende indenfor bæredygtig transport i regionen. Jeg ser frem til at hjælpe med at drive organisationen fremad på den vej. Det er en udfordrende og usikker tid for hele den europæiske transportsektor, men jeg er overbevist om, at ForSea fortsat vil spille en vigtig rolle som et regionalt bindeled mellem mennesker i de næste mange år”, siger Kristian Durhuus.

Kristian Durhuus efterfølger Jens Ole Hansen, der har fungeret som midlertidig administrerende direktør for ForSea siden februar, og som nu vil fortsætte i stillingen som COO.

- SMF

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere