Jobopslag

Forretningsorienteret IT-konsulent

DB Schenker

www.dbschenker.dk

 • info.dk@dbschenker.com
 • 36 86 95 00
 • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Forretningsorienteret IT-konsulent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 29.04.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 08.04.2019
Søg job  

Har du mod på en nøglerolle i design, udvikling og implementering af kundeløsninger i en af verdens største transport og logistik virksomheder? Har du forretningsindsigt i speditionsbranchen, befinder du dig godt i krydsfeltet mellem kunderne og produktionen? Så har vi en spændende stilling til dig i DB Schenker.

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management med 72.000 medarbejdere globalt. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere i Danmark fordelt på 4 filialer. 

Vi søger en IT-konsulent til vores hovedkontor i Hvidovre, til en nøglestilling med fokus på forretningskritisk IT i en dynamisk branche.   

Ansvar for design, udvikling og implementering af kundevendte IT-løsninger fra A-Å  
stillingen har en bred kontaktflade og kræver både teknisk-, kunde- og forretningsindsigt for at skabe stærke IT-system løsninger i krydsfeltet mellem kunderne og produktionen.    

Som IT-Konsulent hos DB Schenker i Hvidovre bliver du en nøgleperson for hovedkontorets ansatte, der hver dag leverer transportydelser inden for land, luft, sø og bane. Arbejdsmiljøet er præget af en åben kommunikation, humor i hverdagen og højt tempo. Du er en del af et lille, tæt IT-team, hvis formål er på professionel vis at supportere vores kunder og medarbejdere. Der vil forekomme rejsedage til firmaets danske kontorer. Stillingen har reference til IT-chefen.   

Du bliver ansvarlig for kunde- og drifts-relaterede opgaver for kunder og kolleger i hele Danmark, ligesom du vil deltage i interne projekter. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores salgsafdeling, produktionsafdelinger og kundeservice.    

Opgaverne er meget varierede og vil bl.a. omfatte:

 • Design, udvikling og implementering af kundeløsninger til vores store kunder, der bl.a. omfatter nogle af Danmarks største industrivirksomheder   
 • Vedligehold og forbedringer af eksisterende kundeløsninger til understøttelse af informationsudveksling   
 • Trouble shooting (2nd og 3rd level support) på vores produktionssystemer   
 • Være IT-specialisten ved projekter i forhold til forretningsudvikling i samarbejde med dedikerede kolleger fra andre afdelinger   
 • Ad hoc IT-opgaver   

Du bliver en nøgleperson
Du bliver nøgleperson i forhold til kundeimplementering og skal kunne drive dette fra start til slut. Det er derfor vigtigt, at du trives med en selvstændig rolle, hvor du i samarbejde med IT-chefen skal kunne holde mange bolde i luften.   

Du har en relevant uddannelse som f.eks. datateknikker eller datamatiker og har minimum 3 års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er udadvendt, struktureret og ikke bange for at tage ejerskab på nye opgaver. Du vil derfor hurtigt blive en nøgleperson for vores IT-afdeling. Vi forventer, at:   

 • Du har erfaring med EDI, XML, CSV   
 • Du har erfaring med at drive og deltage i IT-projekter   
 • Du har erfaring med og glæde ved kundekontakt   
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med AS400 og kendskab til SQL, MS Access inkl. VBA   
 • Du er god til at kommunikere på alle niveauer af organisationen   
 • Du har kendskab til speditionsbranchen   


Engagerede kolleger, vækst og masser at lave
Du vil blive en del at en godt team med dygtige og engagerede kollegaer med en positiv indstilling. 

Du vil få et selvstændigt, indholdsrigt og afvekslende job som du i høj grand selv kan præge. 

Frokost- og massageordning samt helbredssikring er en del af pakken der venter på dig hos os. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-chef Birger Pedersen på telefon 3686 9584.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere