Event

Formiddagsarrangement med fokus på din forretning!

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

  • marketingdk@truecommerce.com
  • 4582 1600
  • Banevænget 13, 3460 Birkerød
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 31.10.2018
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Hos TrueCommerce Denmark, Banevænget 13, 2., 3460 Birkerød
Tilmeld  

Dagens hovedtemaer er outsourcing af EDI samt muligheden for at understøtte handel på tværs af alle salgskanaler, platforme og systemer samt adressere hele din forsyningskæde - fra én samlet platform.

BIRKERØD: 31. oktober kl. 9-13
 

Er du en produktionsvirksomhed, detailvirksomhed eller grossist, og afhænger din forretning af et effektivt samarbejde med dine kunder og leverandører? Ønsker du at udvide din forretning og integrere til nye salgskanaler, platforme og systemer?

TrueCommerce afholder et formiddagsarrangement, hvor dagens hovedtemaer er outsourcing af EDI, men også mulighederne for at understøtte handel på tværs af alle salgskanaler, platforme og systemer samt adressere hele din forsyningskæde - altsammen fra én samlet platform.

Bemærk: Vi afholder et identisk arrangement i Århus dagen før. Agendaen er den samme, så du kan tilmelde dig det arrangement, som passer dig bedst.

Læs mere, og tilmeld dig.

Deltagelse i arrangementet er gratis, og tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere