21.06.2022 | Navnenyt

Forfremmelser hos Langebæk

Fra venstre ses Morten Badsbjerg og Rudi Kjeldsen

2 af Langebæks erfarne seniorkonsulenter, Morten Badsberg og Rudi Kjeldsen, er begge er blevet forfremmede til Managing Consultants.

Med mangeårige ansættelser hos Langebæk, har Morten og Rudi siden hhv. 2012 og 2015 arbejdet med adskillige projekter for Langebæks kunder på tværs af mange brancher og begge har således en bred indsigt i Langebæks serviceydelser og kunder. Herudover står Morten også i front for Langebæks Analyseteam, mens Rudi også er ansvarlig for Langebæks Bæredygtighed.

Med den nye titel følger blandt andet allokering af ressourcer for Langebæks projekter. I forfremmelserne ligger en anerkendelse af en høj arbejdsmoral, overblik og stor dedikation til arbejdet.

Mød team Langebæk her: www.langebaek.com/om-os/team/

Mere fra Langebæk A/S

Langebæk A/S

www.langebaek.com

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde. Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk og de derti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere