FDIH

Branchenyt

Et voksende antal B2B-indkøbere handler næsten udelukkende online

Både i 2019 og 2020 angav over 50 procent af B2B-indkøbere, der handler online, at mere end halvdelen foregår på nettet. Tallet for de, som handler næsten udelukkende på nettet, er steget til næsten en tredjedel af indkøberne. Udviklingen går nu hurtigere end hos B2C-netbutikker.

Branchenyt

FDIH vil fusionere med Dansk Erhverv

FDIH og Dansk Erhverv arbejder på at fusionere. Målet er at skabe Danmarks mest betydelige stemme inden for e-handel. Ifølge FDIH vil beslutningen både komme medlemmerne og organisationerne til gode.

Branchenyt

Færre danskere bliver lokket til udenlandske netbutikker af lave fragtpriser

En analyse fra Foreningen for Dansk Internet Handel viser, at fire ud af ti danskere mener, at fragtprisen ved nethandel er lavere i udlandet end i Danmark, ligesom en tredjedel svarer, at fragtprisen har betydning for, hvor de handler på nettet. Men færre bliver lokket væk fra de danske sites.

Branchenyt

Amazon er nu verdens mest værdifulde selskab og kan være på vej til Danmark

Med en markedsværdi på 5 bio. kr. er Amazon nu verdens mest værdifulde virksomhed, og gigantens potentielle indtog i Danmark kan få store konsekvenser, siger e-handelsdirektør. Professor mener omvendt, at det kan gavne markedsøkonomien.

Branchenyt

Danske Unisport hædret ved EM i e-handel

Webbutikken Unisport har vundet bronze ved European Ecommerce Awards.

Branchenyt

To ud af fem vil betale for bæredygtig levering – men mulighederne mangler

Selvom 37 procent af danskere vurderer, at de gerne vil betale ekstra for bæredygtig levering, har kun fem procent rent faktisk gjort det. Det tyder på, at der er et stykke fra ord til handling. Ligeledes kan tallene fra Foreningen for Dansk Internet Handels juliundersøgelse betyde, at mulighederne mangler på netbutikkerne.

Lager & distribution

SCM Agendaen #2 – E-handelslogistik og last mile-levering

Kræver e-handelslogistik mere automatisering på lageret – eller er der brug for den manuelle fleksibilitet? Hvornår kan det betale sig at automatisere? Hvordan håndterer man den berømte og berygtede last mile? Og hvad med bæredygtigheden? De spørgsmål kommer panelet rundt om i den anden udgave af SCM Agendaen.

Lager & distribution

PostNord tester samme-dag-levering

Hvis du bestiller en taske hos Neye inden kl. 14, så har du nu mulighed for at få den leveret samme dag direkte hjem. Det er PostNord, der står bag initiativet i et forsøg på at teste leveringformen på det kommercielle marked.

Lager & distribution

Danskerne foretrækker at hente deres pakker i butikkerne

De danske forbrugere vælger i stigende grad at hente deres netkøb i kiosker og pakkeshops i stedet for at få dem bragt hjem. Men den tendens vender snart, lyder det fra leverandørerne.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere