Event

FastTrack - enkel ERP til fast pris

Bredana Solutions A/S

www.bredanasolutions.dk/

  • info@bredanasolutions.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29b, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 26.08.2021
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Online
Tilmeld  

Hør mere om, hvordan I som mindre virksomhed stadig kan få Business Central. Med FastTrack enkel ERP med hurtig installation og til fast pris. Så har I styr på data i et system, der kan vokse med jeres ambitioner.

Implementering af et ERP system kan være en stor mundfuld, og for mindre virksomheder kan det være svært at afgøre, hvornår tiden er inde til at gå fra manuelle registreringer i enkeltstående ark, og til systematiserede data i et ERP system. 

Med FastTrack får I her Business Central i en standard-version til B2B logistik- og handelsvirksomheder - til en fast pris og med faste moduler. Det er nemt, hurtigt og enkelt. Så er der styr på data og der er plads til at systemet kan vokse i samme takt som jeres ambitioner. 

Vær med på webinaret og få sparring til, om FastTrack passer til jeres behov. 

 

FastTrack er det rigtige til din virksomhed, når du:

… har en lille eller mellemstor B2B logistik- og handelsvirksomhed med op til 20 ansatte.

… oplever at være ved at vokse ud af et mindre ERP-system eller regnskabsprogram som f.eks. Dynamics C5, Visma eller e-conomic.

… har brug for et stærkere fundament til at styre f.eks. økonomi, salg og lager.

… ser det som et plus at benytte standard-apps, som opdaterers automatisk og erstatter tidsrøvende systemtilpasninger.

… har brug for en fremtidssikret ERP-løsning, som din virksomhed aldrig vokser ud af og nemt kan udbygges efter behov med tiden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere