23.07.2020  |  Produktion

Førsteklasses lager - & logistik til leje

Indhold fra partner Hvad er dette?

Verdion iPark Copenhagen tilbyder nye lokaler i høj kvalitet til lager og logistik tæt på København og med let adgang til hele Øresundsregionen.

BØGEHOLM ALLE 5,
3450 ALLERØD

Verdion iPark Copenhagen tilbyder nye lokaler i høj kvalitet til lager og logistik tæt på København og med let adgang til hele Øresundsregionen.

Placeringen er i Allerød Kommune lige nord for København. Lokationen har den store fordel, at det er hurtigt at komme ind til København, samt at det ligger i nærheden af andre industrier i Nordsjælland, i særdeleshed den store medicinalvaresektor.

Et samlet areal på 26.000 m2 inkl. kontorlokaler er til leje, med mulighed for at videreopdele enhederne, hvis der er behov for det.

Verdion iPark Copenhagen er p.t. det eneste udviklede erhvervsområde nord for København, som er i stand til at tilbyde lagerbygninger på over 5.000 m2.

Du kan læse mere om lejemålene her eller kontakt Andersen Erhverv for en fremvisning her

Mere fra Andersen Erhverv

Andersen Erhverv

https://www.andersen-erhverv.dk/

Business er ren pleasure hos Andersen Erhverv A/S  Vi tilbyder høj faglig ekspertise, indgående markedskendskab og rådgivning ved handel med erhvervsejendomme på hele Sjælland. Vi opererer primært i områderne mellem Helsingør i nord, Roskilde i vest og Køge i syd, men også uden for dette område gør vi os g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere