Event

Føler I behov for større digital styrke?

Bredana Axcite A/S

www.axcite.dk

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 30.01.2019
Start tidspunkt: 8.30
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
Tilmeld  

Så deltag i vores inspirationsseminar for virksomheder med omfattende logistik og/eller produktion på Hotel Opus i Horsens onsdag den 30. januar.

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (afløser for Dynamics AX) løftes ERP til et nyt niveau, hvor det bliver muligt at udnytte alle de nye teknologier til forretningsmæssig udvikling og vækst.

Kom og hør om visionerne, og om hvordan Cloud-teknologien kan blive jeres ledestjerne i en forandringsproces, der giver fornyet styrke på de indre og ydre linjer.

Hør om den nye platform, hvor alle Microsoft systemerne er forbundet og giver jeres medarbejdere effektive arbejdsredskaber.

Og hør, hvordan Machine Learning og Cloud kan effektiviere jeres processer, og hvordan I kan bruge Vendor Collaboration til at knytte kunderne tættere til jer.

På seminaret har vi den glæde at kunne præsentere jer for en kundehistorie, der giver stof til eftertanke, idet COO Pernille Frandsen fra den succesrige, internationale designvirksomhed Frandsen Group holder et indlæg om, hvordan de bruger Dynamics 365 for Finance and Operations inkl. CRM som løftestang i deres forandringsprojekt lige nu!

Endelig får du indblik i den modulpakke til Dynamics 365 for Finance and Operations, som Bredana Solutions har udviklet til virksomheder med omfattende logistik.

Du får med andre ord indblik i en særdeles stærk løsning, som skaber resultater i større virksomheder.

Deltagelse i seminaret er gratis, og I må gerne tilmelde flere fra virksomheden. Vi starter med morgenbuffet mellem kl. 8.30 og 9.00 og slutter af med en sandwich ved 12-tiden.

 

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere