27.12.2017  |  IT

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

Indhold fra partner Hvad er dette?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Virksomheder der har investeret i et ERP-system, har i hvert fald én ting til fælles: De har truffet en beslutning om, at de gerne vil arbejde målrettet og dataunderstøttet med den daglige drift af forretningen.

Derefter begynder billedet at blive mere tåget. Lidt groft sagt, er der både én gruppe af virksomheder, som på mange parametre lykkedes med at indfri deres oprindelige målsætning, og så findes der den anden gruppe af virksomheder, som ikke formår at udnytte det fulde potentiale i det ERP-system, de har implementeret.

De succesfulde ERP-virksomheder beretter om øget produktivitet og agilitet, evnen til at træffe bedre beslutninger og en generelt mere succesfuld forretning. De arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Ét af de elementer, der kan drive din organisations ERP-produktivitet op, er at lægge løsningen i skyen. Med et cloud-baseret ERP-system oplever brugerne nemlig både lynhurtige responstider, intuitive brugergrænseflader og enkle integrationer til andre applikationer. Den følelse er meget vigtig for dine medarbejdere i forhold til at arbejde effektivt. Og som i så mange andre facetter af livet, hænger det som regel sådan sammen, at når noget er sjovt og nemt at bruge, så bruger man det ganske enkelt mere. Den tankegang og arbejdskultur er noget der er understøttet af et moderne ERP-system i skyen.

Hos Datacon er vi Microsoft Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Vi har set værdien af Microsoft Dynamics og anbefaler vores kunder samme dynamiske ERP-system, der ligeledes kan fås som ren cloud.

Og så gør det vel ikke budskabet mindre troværdigt, at Microsoft Dynamics 365 netop har vundet prisen for årets produkt 2017 af den globale medievirksomhed, TMC, der hvert år uddeler prisen til leverandører, der flytter grænserne inden for CRM, call center, og telemarketing. Allerede kort efter lanceringen har Microsoft modtaget stor anerkendelse, heriblandt også vundet flere andre priser for både CRM, Dynamics 365 for Sales og Dynamics 365 for Customer Service.

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts næste generation af intelligente forretningsapplikationer, der forener CRM og ERP. Dynamics 365 får din virksomhed til at vækste, udvikle og forandre sig, så du både kan imødekomme dine kunders behov og gribe nye muligheder.

Find ud af, hvordan I kan får det maksimale ud af jeres ERP-investering – kontakt Datacon i dag. Vores Sales Manager, Aleksandar Petkovic, sidder klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med sparring på tlf: +45 71 902 625 eller mail

Tags: Datacon A/S

Mere fra Datacon A/S

Datacon A/S

www.datacon.dk

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Datacon er en dansk ERP-leverandør, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere