Event

Få et større overskud ved hjælp af en intelligent cloud-baseret løsning til ruteplanlægning og -optimering

AMCS

www.amcsrouting.dk

  • infoDK@amcsgroup.com
  • +45 8888 8787
  • Hejrevej 34D 3, 2400 Copenhagen, Denmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 04.06.2019
Start tidspunkt: 13:00
Sted: GoToWebinar
Tilmeld  

Hvilke faktorer skal man overveje, når man vælger et nyt ruteoptimeringssystem? Lær hvordan moderne virksomheder bruger avancerede optimeringsværktøjer til at opnå exceptionel effektivitet i deres komplicerede logistikoperationer.

I dette webinar diskuterer vi mulige løsninger til virksomheder med komplekse drifts- og forsendelsesbehov. At have softwaren som en cloud-baseret løsning (SaaS) hjælper med at begrænse omkostningerne og sikrer, at din virksomhed altid opererer agilt og kan reagere på eventuelle udfordringer.

Du vil få information om specifikke og konkrete muligheder med AMCS’ ruteoptimeringsløsninger under dette webinar. Vores verdensklasse teknologier til optimering hjælper utallige virksomheder, der alle har meget forskellige behov for ruteplanlægning og -optimering. Vores kunder afhænger af systemerne hver eneste dag, og hjælper dem altså med at effektivisere og optimere deres forretning, og derved kan også de bedre servicere deres egne kunder.

Tilmeld dig webinaret og lær, hvad vores intelligent ruteoptimeringsløsning kan gøre for jer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du stadig modtage optagelsen efterfølgende ved at registrere dig her.

Webinaret afholdes også på engelsk d. 28. maj, læs mere her.

Tags: AMCS

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere