16.11.2016  |  IT

EV Opgradering – få mere ud af dit NAV-opgraderingsabonnement

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange virksomheder har ikke en decideret ERP-opgraderingsstrategi og er tvunget til at investere i en ny ERP-løsning hvert 6. – 8 år. Gennem mange års erfaring ved vi, at en reimplementering kan være både opslidende, omkostningsrigt og tidskrævende. Det er med andre ord ikke hensigtsmæssigt at vente 6-8 år ved hver opgradering, da ERP-systemer hele tiden er i udvikling.

Derfor har Elbek & Vejrup lavet et opgraderingskoncept til Dynamics NAV – vi kalder det EV Opgradering. Med EV Opgradering kan du vinke farvel til omfattende reimplementeringer, da din Dynamics NAV-løsning bliver løftet hvert 2. år – dermed er din virksomhed sikret at løsningen altid er på forkant med de teknologiske muligheder.

EV Opgradering går i al sin enkelhed ud på, at når man én gang for alle har udskiftet virksomhedens gamle ERP-løsning med nyeste Dynamics NAV-version, så kan man med et opgraderingsabonnement komme på nyeste version hvert 2. år og glæde sig over, at løsningens nytteværdi stiger for hver opgradering, uden uoverskuelig økonomi.

Fordelene ved EV Opgradering:

  • Kendt økonomi: Du kender prisen på løft af din NAV-løsning.
  • Begrænset indsats: Organisationen bliver minimalt belastet ved opgradering kontra reimplementering
  • Fremtidssikring: Du er sikret en løsning, som altid er på toppen rent teknologisk.

Læs mere om EV Opgradering her 

Mere fra Elbek & Vejrup A/S

Elbek & Vejrup A/S

elbek-vejrup.dk

Med Dynamics NAV i fokus udvikler vi IT-løsninger, der optimerer din kerneforretning og sikrer dig fuldt overblik over økonomi, ressourcer, projekter, effektiviserer arbejdsgange og styrker de administrative processer. Se mere på elbek-vejrup.dk..

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere