28.08.2018 | Navnenyt

Esbjerg Havns direktør takker af

Ole Ingrisch stopper som direktør for Esbjerg Havn til februar 2019

Siden 2003 har Ole Ingrisch været direktør for Esbjerg Havn, men med udgangen af februar 2019 er det slut.

”En fantastisk tid lakker mod enden. Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået lov til at stå i spidsen for Esbjerg Havn i en meget dynamisk og foranderlig periode. Under hele rejsen de sidste 15 år har jeg følt en fantastisk opbakning og et stort engagement i Havnens udvikling fra både bestyrelsen, ejerne, kunderne og medarbejderne. Det skylder jeg dem alle en stor tak for”, siger Ole Ingrisch.

I tiden med Ole Ingrisch som direktør har havnen været igennem en mærkbar udvikling.  Den er vokset med mere end en million m2 efter etableringen af Østhavnen. Samtidig er både top- og bundlinje øget markant.

”Med strategisk tæft, konsekvent eksekvering og et brændende engagement har Ole Ingrisch ført Esbjerg Havn helt frem i førerfeltet blandt havnene i Nordeuropa. Esbjerg Havn er i dag både Europas førende havvindhavn, et innovativt knudepunkt for den danske olie- og gasindustri og nr. 1 i Danmark inden for RoRo. Havnen er veldrevet, moderne og finansielt robust. Og der er under Oles ledelse blevet trukket en lang række virksomheder til Esbjerg, hvilket har bidraget til at fremtidssikre et højt aktivitetsniveau på Havnen i mange år fremover”, udtaler bestyrelsesformand Flemming N. Enevoldsen.

Esbjerg Havns bestyrelse går nu i gang med rekrutteringen af en ny direktør, som forventes at tiltræde den 1. marts 2019.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere