18.03.2021  |  Innovation

ERP i cloud handler om konkurrenceevne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad er årsagerne til, at alle taler om cloud? Det handler ikke om teknik, men derimod om konkurrenceevnen for den moderne produktions- og handelsvirksomhed. Se de 5 cloud-fordele og de 5 ulemper her:

Digitalisering, markeder, globalisering, konkurrenter, kunder og resten af din virksomheds omverden flytter sig hurtigere end nogensinde. Hvordan følger I med? For mange virksomheder vil svaret være ’cloud’, som er den mest effektive måde at adoptere ny teknologi, som udvikler forretningen.

5 fordele og 5 ulemper med D365 Business Central i skyen

Fordele – dette er nogle af årsagerne til at vælge cloud:

  1. Hurtigere omstilling via en simplere måde at adoptere ny teknologi
  2. Forbedrede muligheder for at opsamle data i realtid
  3. Bedre anvendelse af Business Intelligence og kunstig intelligens
  4. Automatiske opdateringer tilført 2 gange om året
  5. Ny funktionalitet kan tilføres hurtigere og til en lavere pris

Ulemper – dette kan for nogle tale imod at gå cloud:

  1. Større risiko for datalæk og hackerangreb pga. øget tilgængelighed
  2. Sværere at indarbejde komplekse tilpasninger og processer
  3. Begrænsninger i det simple ERP-fundament kræver nye processer
  4. Ingen ejerskab af løsning – du lejer og bliver mere afhængig af Microsoft
  5. Tilgængelighed kræver højeste oppetid på internetforbindelse

 

Hvor mange år har du tilbage i NAV? 

Supporten på Dynamics NAV 2015 udløb tilbage i januar 2020. I april 2021 udløber supporten på NAV 2016. Sådan vil det fortsætte de næste år, hvor supporten udløber på de næstkommende NAV-løsninger. 

Hvad betyder det for din virksomhed, hvis I har én af disse NAV-løsninger? 

Det betyder ikke, at din løsning stopper med at fungere fra den ene dag til den anden. Men når supporten udløber, vil du ikke længere kunne modtage vigtige systemforbedringer. Derudover opstår der tit problemer, hvis I fx vil udskifte SQL-server eller får nye Office-pakker. 

Hvis der er for mange år mellem ERP-systemet og omkringliggende programmer og servere, passer de ikke længere sammen. Disse udfordringer undgår I, hvis virksomheden opgraderer til Dynamics 365 Business Central

Selvom Microsoft ikke lægger skjul på, at deres fremtidige løsninger ligger i skyen, vil der for nogle virksomheder være flere årsager til at vælge en hybrid cloud-løsning for at minimere nogle af forandringerne i cloud. 

Se flere detaljer om hver fordel og hver ulempe i de fulde artikel her >

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Med over 30 års ekspertise fra branchen, optimerer og digitaliserer vi arbejdsgange og processer med Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Sales & Marketing (CRM) og Field Service. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår din forretning - og derfor er mange af vores konsulenter hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere