Jobopslag

Erfaren Supply Planner

Sæther

www.saether.dk

  • Ryttermarken 11, 3520 Farum
Stilling: Erfaren Supply Planner
Ansættelses­forhold: fulltime
Ansøgnings­frist: 14.08.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 08.07.2022
Søg job  

Hos Sæther brænder vi for at sikre succes for vores brands. Vi er et stærkt team af ambitiøse og engagerede medarbejdere, og vi søger nu en erfaren Supply Planner til vores hurtigt voksende forretning.

I stillingen som Supply Planner hos Sæther Nordic A/S vil du indgå i et engageret og kompetent team af Demand- og Supply Planners, som sikrer forsyning af varer til hele norden. Du indtræder i et firma i rivende udvikling, hvor mærkevarer, kommercielt og digitalt mindset går hånd i hånd. Vi er alle drevet af at arbejde med de brands, vi omgiver os med, og du vil få dedikerede og dygtige kolleger.

Om jobbet:

Som Supply Planner bliver du ansvarlig for at sikre forsyning af varer inden for flere kendte brands. Med input fra Sæthers nordiske kontorer, vil du få ansvar for at:

Udarbejde og afstemme 12 måneders indkøbsforecast mod aftalte indkøbsbudgetter
Løbende følge op på leveringssikkerheden til vores kunder og tage aktion på korrigerende handlinger
Opdatere planlægningsmasterdata så som sikkerhedslagre, MOQ og leadtimes
Deltage i planlægning og optimering af processer
Placere indkøbsordrer og følge op på disse
Dit arbejde udføres i tæt samarbejde med Sæthers Demand Planners og nordiske Brand Managers på de brands, som du er ansvarlig for. Du vil have stort ejerskab for sikring af forsyning af varer og optimering af vareflow gennem dataanalyser, med mulighed for god sparring i Supply Planner afdelingen.

Om dig:

Du kommer med erfaring fra anden planlægnings- eller controllerrolle, hvor du har jongleret dataanalyser, materialeplanlægning og planlægning af processer. Du er vant til at kommunikere på tværs i organisationen og træffer let beslutninger baseret på data.

Det er afgørende for succes i rollen, at du trives i en dynamisk hverdag og kan træffe beslutninger i nuet. Du går til opgaven med en positiv indstilling og har evnen til at se, hvor vi kan optimere vores processer. Du arbejder struktureret og analytisk, og du er vedholdende og tilfreds med dine beslutninger.

 

Vores forventninger til dig:

Du er en stærk planlægger, som både kan se overblik og detaljer
Du er resultatorienteret, analytisk og struktureret
Du har en relevant baggrund eller uddannelse inden for Supply Chain
Du behersker dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt
Du er ekspert i Excel – erfaring med ERP-systemer vil være en fordel
Du trives i et passioneret miljø med mange opgaver og deadlines

Det tilbyder vi:

Et job, der byder på spændende udfordringer, i en virksomhed, hvor kvalitet og kundeservice er nøgleord. Du tilbydes en god løn, pensions- og kantineordning samt favorable personalegoder. En uformel omgangstone i et travlt og positivt arbejdsmiljø, hvor vi vil hinanden, og du har stor indflydelse på din egen hverdag.

Er det dig, vi leder efter? Så upload din ansøgning og CV allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler, og stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere