12.08.2020  |  Branchenyt

Er du tilmeldt til vores nye gratis webinar?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du tilmeldt? Det er nu på Fredag d.14/8 kl. 10.30 at vi afholder endnu et kort online webinar – denne gang er emnet løftemagneter. Og det er stadig helt gratis og uforpligtende at deltage!


Tilmeld dig direkte her >>

Vores underviser, Jens Erik Jensen, vil tage dig igennem 'do's and dont's' samt komme med gode råd og tips, når det gælder sikker anhugning med løftemagneter.

Det hele foregår online og tager kun ca. 20 minutter, og der er mulighed for at stille spørgsmål til Jens Erik under webinaret. Og det er selvfølgelig ganske gratis at deltage.

BEMÆRK: Alle tilmeldte modtager automatisk en videooptagelse af webinaret efterfølgende, så skulle du blive forhindret er det stadig muligt at se det afholdte webinar - så det er bare at melde sig til!

Mere fra Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S

https://fyns-kran.dk

  • fku@fku.dk
  • 70 15 20 15
  • Brændekildevej 37, 5250 Odense

Fyns Kran Udstyr A/S er Danmarks førende inden for løftegrej og løfteudstyr, stålwirer, taljer, kraner og beslægtet udstyr til industri, marine og offshore - og meget af dette har vi leveret til kunder over hele verden siden 1969 Vi har afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt over 25 serviceenheder og vi dækker d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere