12.10.2020  |  Branchenyt

Er du en Ninja til at arbejde virtuelt? Få tips og tricks

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange arbejder hjemme og mere effektivt end mange ledere havde turdet håbe. Det kan være svært at navigere i junglen af gode råd om hvordan man bliver endnu mere effektiv. Vær med når ekspert Christina Hemmingsen deler ud af hendes store viden.

Er du en Ninja når det kommer til at arbejde virtuelt? Kan du finde vej gennem junglen af gode råd til at arbejde online?

Vær med helt gratis i morgen klokken 10:00 når Christina Elise Hemmingsen åbner op for hendes ekspertise og inspirerer os til at blive endnu bedre til at samarbejde og co-create online.

Reserver en plads her: https://lnkd.in/eKaPG8c

Vidste du?
I en for nyligt udgivet undersøgelse som IDA har lavet svarer 48% af medlemmerne at de bruger den sparede pendlertid til at arbejde mere. 71% oplever den sparede transportid som en fordel idet det har givet større fleksibilitet og færre forstyrrelser. 50% vurderer at de er blevet mere effektive.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere