23.01.2023 | Navnenyt

En 60 års fødselsdag er absolut værd at fejre

Produktionschefen fylder 60 år

Produktionschef, Supply Chain Manager, udviklingschef, dørspecialist - han har mange betegnelser og nu er han fyldt 60.

Den 21. januar fyldte DAN-doors' produktionschef, Kim Jensen, 60 år.

Kim har været vores faste holdepunkt i produktionsafdelingen de sidste 11 år og har været en del af DAN-doors i en god femtedel af sit liv.

Som produktionschef har han ansvar for alle processer mellem produktudvikling og montage, og Kim er en vigtig del af DAN-doors’ maskineri. Han har haft succes med at skabe et godt arbejdsmiljø med frie rammer, hvilket belønnes af et team, som sørger for, at planlægning, koordinering, produktion, forsendelse og montage glider smidigt og effektivt.

Samtidig er han en vigtig del af DAN-doors’ produktudvikling, og han har været drivkraft i udviklingen af flere løsninger, som er udsprunget af specifikke ønsker fra vores kunder.

Bare de senere år er DAN-doors kommet med flere nye løsninger - herunder en højisoleret High Speed port, der forbedrer præmisserne for at spare energi markant, og røgventilation, som forbedrer sikkerheden i tilfælde af brand ved at lede røgen væk.

For at kunne komme fra idé til færdigt salgsklart produkt, er der lang vej med beregninger, udvikling, tests, godkendelser og lovgivning, og Kim er både visionær og  handlekraftig og får tingene til at ske. 

Han bliver fejret af kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset på hans 60-års fødselsdag.

Mere fra DAN-doors

DAN-doors

https://dan-doors.dk

Hos DAN-doors er vi specialister i dør- og portløsninger til industrien. Vi udvikler og producerer vores egne løsninger og er blandt de førende på verdensmarkedet inden for vores felt. Vi fremstiller kundespecifikke døre og porte i rustfrit stål, og vi er kendt for at sige ja, når andre sige nej. Vi har gennem tiden løst mange…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere