Ejendomstorvet.dk

Lager & distribution

Antallet af tomme lagerlokaler stiger – men ingen grund til panik

For første gang i syv år vokser udbuddet af lagerlokaler. Der er dog blot tale om en krusning i tallene og ikke en begyndende vending, mener analytikere.

Branchenyt

Usikker økonomisk fremtid giver tomme erhvervslokaler

Danmark har fået flere tomme kontorer, lagerlokaler og fabrikshaller det seneste kvartal, viser nye tal. Virksomhederne er blevet mere forsigtige på grund af stigende uvished om international politik og økonomi, mener ejendomsmæglerne.

Branchenyt

Antallet af tomme industribygninger er det laveste i mere end ti år

Det økonomiske opsving har givet så stor efterspørgsel, at der ikke har været udbudt færre lager- og produktionsbygninger siden 2008. Samtidig tordner lejepriserne opad, viser tal fra Ejendomstorvet.dk.

Lager & distribution

Laveste tomgang for industrilokaler i Østjylland siden finanskrisen

Aarhus og de andre østjyske kommuner har ikke haft så fulde lager- og industribygninger siden 2008, viser nye tal. Det skyldes blandt andet opsvinget, stigende indbyggertal og E45-motorvejen, udtaler lokal mægler.

Lager & distribution

Stor efterspørgsel på tomme erhvervslokaler på Fyn

Der har ikke været så få tomme lagerbygninger og fabrikshaller på Fyn i mere end ni år. Virksomhederne jagter gode lokaler som aldrig før, siger to lokale mæglere.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere