Ejendomstorvet.dk

Lager & distribution

Lagerlokaler bliver revet væk i Vestjylland

Trods coronakrisen er der tre kvartaler i træk blevet færre ledige lager- og produktionslokaler i Vestjylland, viser tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Efterspørgslen er særlig stor i Herning og Ikast, fortæller to lokale erhvervsmæglere.

Lager & distribution

Ledige lagerlokaler tynder ud i Vestjylland

Vestjylland har landets laveste tomgang for lager- og produktionsbygninger og det laveste udbud af lokaler i 13 år, viser tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Coronakrisen har dårligt kunnet mærkes, og lokale erhvervsmæglere har svært ved at skaffe lokaler.

Branchenyt

Coronakrise udløser ny rekord i tomme butikker

I tredje kvartal sætter antallet af udbudte butikslokaler ifølge erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk ny rekord . De historisk høje tal afspejler flere måneders coronakrise med opsagte lokaler fra forretninger og spisesteder - og eksperter frygter, at vi næppe har set toppen endnu.

Lager & distribution

Historisk få tomme lagerlokaler i Vest- og Sydsjælland

Vest- og Sydsjælland har nu den laveste andel af udbudte lager- og produktionslokaler i hele landet og i de seneste 13 år, viser nye tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk.

Lager & distribution

Stor rift om lagerlokaler i Aarhus

Lagerbygninger og produktionslokaler bliver revet væk i Aarhus efter tomgang på markedet i flere år. Der har ikke været så få tomme lagerbygninger i Aarhus mere end 11 år, viser nye tal.

Lager & distribution

Stor rift om lagerbygninger i Midtjylland

Logistikbygninger og fabrikshaller bliver revet væk i Midtjylland efter et par stillestående år. Den store efterspørgsel får lejepriserne til at stige i vejret og der har ikke været færre udbudte lokaler i regionen i 11 år.

Lager & distribution

Udbud af lagerlokaler i bund på trods af corona

Det offentlige register for erhvervslokaler er blevet forbedret, og andelen af udbudte logistik- og lagerlokaler er lidt højere end hidtil skønnet, oplyser erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Udbuddet har dog ikke ændret sig meget gennem det coronaramte 2020 og ligger fortsat på et historisk lavt niveau.

Lager & distribution

Nethandel er med til at redde industrilokaler fra ledighed

Den gennemsnitlige lejepris per kvadratmeter for lokaler udbudt på Ejendomstorvet.dk er cirka tre procent højere end for ét år siden, men udbuddet af industrilokaler er ikke steget - også selvom udbuddet af butikslokaler er det. Det viser, at industrien kører i næsten normalt gear.

Lager & distribution

Historisk få lagerlokaler står tomme i Nordsjælland

Nordsjælland har den laveste andel af udbudte lager- og logistiklokaler i 12 år, viser nye tal fra Ejendomstorvet.dk. Coronakrisen har øget efterspørgslen på lagerplads, men kan på længere sigt gøre ondt på virksomheder i området, mener to lokale erhvervsmæglere

Lager & distribution

Antallet af tomme lagerlokaler stiger – men ingen grund til panik

For første gang i syv år vokser udbuddet af lagerlokaler. Der er dog blot tale om en krusning i tallene og ikke en begyndende vending, mener analytikere.

Branchenyt

Usikker økonomisk fremtid giver tomme erhvervslokaler

Danmark har fået flere tomme kontorer, lagerlokaler og fabrikshaller det seneste kvartal, viser nye tal. Virksomhederne er blevet mere forsigtige på grund af stigende uvished om international politik og økonomi, mener ejendomsmæglerne.

Branchenyt

Antallet af tomme industribygninger er det laveste i mere end ti år

Det økonomiske opsving har givet så stor efterspørgsel, at der ikke har været udbudt færre lager- og produktionsbygninger siden 2008. Samtidig tordner lejepriserne opad, viser tal fra Ejendomstorvet.dk.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere