Event

Effektivisering af klassisk lagerstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management

Bredana Axcite A/S

www.bredana-axcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 08.10.2020
Start tidspunkt: 14.00
Sted: Webinar
Tilmeld  

Warehouse Management-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management, som er afløseren til Dynamics AX, giver en række muligheder for at optimere og strømline processer, der effektiviserer din lagerstyring markant.

På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet til at effektivisere klassisk lagerstyring.

I klassisk lagerstyring modtager vi varen, lægger den på lager og plukker den til forsendelse, når varen skal leveres til kunden. Det er en velkendt - og ofte velfungerende - proces i de fleste lagerførende virksomheder.

Vi gennemgår mulighederne i Dynamics 365 Supply Chain Management for at effektivisere denne proces gennem for eksempel direkte levering og cross-docking. Vi giver dig vores bud på, hvordan du vælger den rette løsning for dig.

På 45 min. giver vi dig indblik i:

  • Kort introduktion til WMS'et i Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Optimering af klassisk lagerstyring med varemodtagelse og pluk
  • Opsætning af optimal cross-docking
  • Opsætning af direkte levering

Vi slutter af med en live Q&A.

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret henvender sig til virksomheder, som i dag anvender avanceret lagerstyring og vil vide, hvordan man udnytter standardfunktionaliteten i Dynamics 365 Supply Chain Management til at understøtte processerne.

Tilmeld webinar

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere