Event

Effektiv produktionsstyring i Dynamics 365

Bredana Axcite A/S

www.bredana-axcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Skovvangen 33, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 17.05.2022
Start tidspunkt: 10:00
Sted: -
Tilmeld  

På dette webinar giver vi en introduktion til standardfunktionerne i modulet Produktionsstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management og gennemgår de største forskelle og muligheder sammenlignet med forgængeren Dynamics AX.

>> MELD DIG TIL HER <<

Modulet Produktionsstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management tilbyder en række effektive og avancerede værktøjer, der understøtter centrale aktiviteter og løser konkrete problemstillinger i produktionen.

Der er sket store forandringer i den nye Dynamics 365-platform sammenlignet med Dynamics AX, og vi kommer ind på mange af de nye funktioner og principper - såsom registrering af materialeforbrug via håndscanner, ny production floor execution-funktion og meget mere.

På 60 minutter får du indblik i:

  • Kort introduktion til Dynamics 365-paletten

  • Præsentation af Workspaces, Production Floor Management og Master Planning

  • Processen fra produktionsbehov dannes til pluk i WHS til produktionsafslutning og indlagring på lager

  • Standard Dynamics 365 Manufacturing-processer, som bl.a. omfatter: flushing-principper, ny oversigt for materialestatus, tilbagemelding ved ny production floor execution, materiale-fremfinding til produktion fra WHS samt tilbageførsel af overskudsmaterialer til lager med WHS

Vi slutter som altid af med en live Q&A

Bredana Axcite er certificeret Gold Microsoft Partner specialiseret i ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere