09.10.2017  |  Branchenyt

EDI-ansvarlig til nyoprettet stilling med internationalt perspektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du EDI-erfaringen til at tage vores EDI-service til nye højder?

Det er en meget attraktiv, nyoprettet stilling med frie rammer til at skabe en national og international succes i samarbejde med ambitiøse kolleger. Og så får du en hverdag i et rigtig godt miljø, hvor vi har det godt," fortæller din nye chef og Head of FMCG & Services, Morten Buch.

Gør karriere i en succesfuld virksomhed i kraftig vækst

GS1Trade Transact er en EDI-service, der på en nem og brugervenlig måde hjælper virksomheder med at sende og modtage ordrer, fakturaer og andre forretningsmeddelelser digitalt. GS1 Denmark har en ambitiøs målsætning for denne service, og vi søger derfor en ny kollega, som kan sørge for, at vi kommer i mål. Vil du vide mere om GS1Trade Transact, så se her: www.gs1.dk/gs1tradetransact.

Udbred vores Transact service

For at implementere vores strategi om at udbrede brugen af vores GS1Trade Transact, får du ansvar for at:

•  Sætte dig ind i de muligheder, som servicen kan give i forskellige brancher

•  Identificere udfordringer og skabe netværk både blandt vores eksisterende 300 aktive brugere og 9.000 potentielle brugere i vores database

•  Stå for daglige serviceopgaver for vores medlemmer – både danske og udenlandske – som består af leverandører til detailhandlen samt detailhandlere såsom Coop, Reitan, Dansk Supermarked og Dagrofa

•  Deltage i konferencer og holde dig ajour med aktualiteten af vores standard.

Driften af GS1Trade Transact varetages i dag af én ansat i GS1 Denmark i samarbejde med vores eksterne forretningspartner, Bizbrains.

"Du opsøger nye salgsopgaver og medlemmer og servicerer nuværende og potentielle medlemmer. Succeskriteriet er at skaffe minimum 100 nye medlemmer til Transact i 2018 og etablere en salgsplatform og netværksgruppe for servicen. Så det er en rigtig spændende stilling og udfordring, der kræver, at du skaber indsigt i de kunder, der bruger EDI-service," fortæller Morten.

Bliv en del af et stærkt team

Du indgår i Transact-teamet, der er en del af GS1 Denmark-teamet, som pt. tæller 33 kolleger. Vi har ansvar for Transact-servicen, både i forhold til udbredelse og support, og vi er både ambitiøse og nørdede inden for vores felt. Din nye hverdag foregår primært på vores kontor på Vesterbro i København, og der må påregnes ca. 20 rejsedage om året. Vi tilbyder særdeles fordelagtige rammer og vilkår med flere årlige kollegiale arrangementer, 14 % pension, telefon, internet og en lækker kantineordning.

Har du erfaring med EDI fra en lignende stilling?

•  Du har god erfaring med eller kendskab til EDI-standarderne – OIOUBL/XML, EANCOM og EDIFACT – måske fra en transportvirksomhed, detail eller tilsvarende.

•  Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har erfaring som sælger – måske EDI-løsningssælger – men vi ser gerne, at du er god til at skabe relationer og netværk.

•  Du er god til at planlægge dine aktiviteter både på den korte og lange bane, og du formår at konvertere vores medlemmers spørgsmål og udfordringer til konkrete udviklingsfeatures og ændringer til servicen.

•  Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

•  Som person er du en ildsjæl med gode talegaver, og du er selvstændig og god til at planlægge dine opgaver fra strategi til udførelse. Endelig tager du ansvar for vores succes, og du holder dig opdateret i en branche under udvikling.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på disse stillinger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Eric Jansen på 88 63 00 08.

Vi tager løbende relevante kandidater ind til samtale, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag, og senest den 23. oktober 2017 via dette link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om GS1 Denmark

GS1 Denmark er en neutral not-for-profit-medlemsorganisation med over 9.000 danske virksomheder som medlemmer. GS1 Denmark tæller over 30 kolleger, der alle arbejder målrettet med at udbrede anvendelsen af GS1-standarder inden for mærkning af varer, elektronisk udveksling af forretningsdokumenter og varestamdata.

GS1 Denmark er én blandt 115 nationale GS1-organisationer og har 40 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med at forbedre deres forsyningskæde. GS1 Denmark støtter virksomheder fra flere sektorer, fx dagligvareområdet og sundhedssektoren. Uanset sektor er det essentielt at have en effektiv, sikker og gennemsigtig forsyningskæde. Og uanset om der er tale om en liter mælk eller en æske tabletter, skal der unik identifikation, mærkning og dataudveksling til for at opnå effektivitet, sikkerhed og sporbarhed i forsyningskæden. GS1 Denmark er medlem af den globale GS1-organisation, som sikrer, at GS1-standarder kan bruges i hele verden.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere