E-handel

E-handel

Hvor hurtigt kan du få et WMS til din webshop?

Implementering er uden tvivl den mest udfordrende – og mest risikable – fase af et WMS-projekt. Enhver i branchen har enten hørt eller kan dele en WMS-implementeringshistorie, der var forsinket eller massivt over budget… og nogle gange begge dele.

Indhold fra partner

E-handel

Producenter investerer i D2C-salg

Den digitale tidsalder har skabt nye muligheder for virksomheders salg. Der er opstået en parrallelmodel for, hvordan virksomheder afsætter varerne.

E-handel

Bæredygtig hjemmelevering kræver innovationer

E-handelsvirksomheder kæmper med mangel på chauffører, høje omkostninger og en usikker omverden. Forbrugerne stiller både krav om hurtig samt smidig hjemmelevering og miljøansvarlighed – hvilket er lidt af et paradoks. Løsningen af paradokset kræver ifølge ekspert satsning på innovative transportløsninger i kombination med digital planlægning.

E-handel

Er festen forbi? Dansk e-handel ramt af salgsdyk og tårnhøje omkostninger

Vigende salg og tårnhøje priser på alt fra varer til levering og energi presser de danske netbutikker, viser ny undersøgelse fra Dansk Erhverv. ”Der er ikke panik, men især de lidt mindre virksomheder begynder at mærke presset”, forklarer e-handelsdirektør Niels Ralund.

E-handel

E-handelen fortsætter med at stige – sådan skaber du fremtidssikker og bæredygtig hjemmelevering i en usikker omverden

I forbindelse med den aktuelle mangel på chauffører, høje omkostninger og en usikker omverden er der i dag mange e-handlende, der kæmper med at opfylde forbrugernes krav om hurtig og smidig hjemmelevering. Derudover står miljøansvar højt på dagsordenen, når forbrugerne skal vælge hjemmelevering, men spørgsmålet er, om hurtig og smidig hjemmelevering virkelig er bæredygtig?

Indhold fra partner

E-handel

Dansk tech virksomhed slår rod i Grækenland

Den største e-handelsplatform i Grækenland, Skroutz, tilbyder nu deres kunder at hente pakker i pakkebokse, der er leveret af danske SwipBox.

E-handel

Dansk e-handel er stabil – for nu

De danske forbrugere handler stadig ofte på nettet, men det tyder på, at de bruger færre penge på mange af de ting, der kan forsøde hverdagen, viser nye tal fra Dansk Erhverv.

E-handel

Danske virksomheder scorer topplacering i e-handel – igen

De danske virksomheder giver de europæiske konkurrenter baghjul, når det kommer til digital handel, viser nye redegørelse fra Erhvervsministeriet.

E-handel

Tips og trends om B2B-markedet og PIM

Dette whitepaper er til dig, der gerne vil vide mere om dine B2B-kunder og hvad de forventer af at handle med dig som leverandør.

Indhold fra partner

E-handel

Logicenters leverer 14.000 m2 i Køge til Brings nye e-handelssatsning

Logicenters er begyndt opførelsen af et topmoderne og bæredygtigt logistikcenter i Skandinavisk Transport Center i Køge, der skræddersys til den kommende lejer, Brings, nye koncept inden for e-handel, Shelfless.

E-handel

Hvad der bliver købt på nettet, bliver hos forbrugere

Trods det digitale mellemlægspapir så beholder forbrugerne 9 ud af 10 produkter, som de køber på nettet. Tallene punkterer myten om skyhøje returrater og er godt nyt for netbutikkerne og miljøet – også selvom nogle forbrugere beholder varer, de egentlig ikke vil bruge.

E-handel

Indkøberne foretrækker stadig nettet trods genåbning

Hver fjerde indkøber handler udelukkende online, og 2 ud 3 kroner på indkøbernes budget bruges på nettet, som dermed stadig er den suverænt mest brugte indkøbskanal. Det viser Dansk Erhvervs B2B E-handelsanalyse for andet halvår 2021.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere