E-handel

E-handel

Netbutikker skal være på tæerne med nye emballageregler

Fra 2025 skal danske virksomheder selv betale for håndteringen af deres emballage, men allerede fra 2024 skal virksomhederne registrere og indberette deres emballageforbrug. Især e-handlerne skal være opmærksomme på de nye regler.

E-handel

Flere handler direkte med virksomheder online

Forventninger om lavere pris, bedre kvalitet og hurtigere adgang til nye produkter får forbrugerne til at kigge mod virksomheder, der sælger egne produkter direkte til forbrugerne. Det viser E-handelsanalysen fra Dansk Erhverv.

E-handel

Arbejder du med B2B-salg?

Læs her, hvordan du kan gøre det attraktivt for B2B-købere at købe dine produkter

Indhold fra partner

E-handel

Tiltræk nye kunder, og øg indtægten med en B2B eCommerce-platform

Hvis du gerne vil øge din virksomheds indtjening og tiltrække nye kunder, er der gode muligheder for at gøre dette med en B2B eCommerce-platform

Indhold fra partner

E-handel

E-handel har fået et lille stød i maven

Efter mange år med konstant vækst i danskernes e-handel bød 2022 for første gang på et fald i salget. I forhold til 2021 er der samlet set et lille fald på 1 procent i værdien af danskernes køb på nettet, men antallet af handler er samlet set steget med 4 procent.

E-handel

e-handelsbutikker forventer at fordoble forsendelser

Selvom det er svære tider og høje energipriser, kan en afdæmpet optimisme til væksten alligevel spores hos de danske virksomheder. Det viser tallene fra Dansk Erhvervs logistikanalyse.

E-handel

Optimer din distributions- og grossistvirksomhed med en avanceret B2B-webshop

TrueCommerce tilbyder en skræddersyet platform, der er designet til at imødekomme behovene i distributions- og grossistindustrien.

Indhold fra partner

E-handel

Dansk e-handel ramt af nedgang

Blot 3 procent af de danske forbrugere forventer samlet set at skrue op for deres onlineforbrug det kommende år. Det viser E-handelsanalysen for februar 2023.

E-handel

Skab en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder

Lev op til dine kunders høje forventninger

Indhold fra partner

E-handel

Tag din forretning til det næste niveau med en B2B-webshop

Sådan får du aktiveret den hale af kunder, der ikke er EDI-parate

Indhold fra partner

E-handel

Danske netbutikker er populære men Tyskland vinder

Top 20 i E-handelsanalysen 2022 toppes af de kendte sværvægtere Zalando og Matas, som tilsammen står for hver 10. handel på nettet i Danmark. Men nye navne blandt andet Apopro og Bog & Idé er også med på listen.

E-handel

E-handelstal viser sløv start på året

Forbrugernes adfærd i årets første fem uger har været præget af tæt på en ensartet trafik, mens konvertering og salg haltede efter. Det viser Dansk Erhverv E-indekset.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere