E-handel

E-handel

Få styr på de forskellige e-handelsstandarder

Bliv helt skarp på hvilke formatkrav du kan møde, når du sender elektroniske fakturaer.

Indhold fra partner

E-handel

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

Med24, den Jyske e-forhandler inden for skønhed og sundhed, fortsætter sin succesrige rejse i Skandinavien. Antallet af ordrer er steget med 30% det seneste år og sortimentet består nu af over 25.000 varer.

Indhold fra partner

E-handel

Vi køber stadig flere julegaver på nettet

Nettet er stadig en foretrukken handelskanal for danskernes julegaveindkøb. Det viser tal fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse for november.

E-handel

Pakkesvindel giver nervøs nethandel

Danskernes onlinehandel på Black Friday og Cyber Monday, som er blandt de travleste indkøbsdage på hele året, er præget af nervøsitet. Perioden er højsæson for pakkesvindel og giver danskerne ondt i maven, når de handler på nettet. Det viser en ny undersøgelse fra Telenor.

E-handel

Netbutikkerne er nervøse før årets højsæson

Mange netbutikker frygter, at det vigtige 4. kvartal med Black Friday og julesalget vil blive præget af tilbageholdende forbrugere. Det viser en ny medlemsundersøgelse fra Dansk Erhverv.

E-handel

Pyramider, Latte Art og Jobsikkerhed - nøglen til gode B2B kundeoplevelser

B2B virksomheder oplever i stigende grad, at deres kunder forventer en gnidningsfri brugeroplevelse. Forventninger som er drevet af den oplevelse, vi som kunder kender fra online handel i privatregi.

Indhold fra partner

E-handel

Flere nordiske forbrugere returnerer julegaver

En analyse af returneringsdata fra den 25. til den 31. december viser, at det er forbrugerne i Norge, der foretager de fleste returneringer af gaver kort efter jul.

E-handel

Beskadigede julegaver koster virksomheder dyrt

Julegaver købt online vil på rejsen fra webshoppen til vores hoveddør accelerere med hastigheder, der er hurtigere end en Formel 1-kører. Undersøgelse viser, at g-kræfter denne jul vil skade pakker for mere end 18 milliarder euro i returomkostninger i Europa.

E-handel

Stigende leveomkostninger hæmmer ikke købelysten

Data fra nShift afslører, at mængden af pakker på Cyber Monday steg med fire procent sammenlignet med 2021, hvilket er den største årlige stigning i Norden.

E-handel

Black Friday: Hvordan får du dine varer ud til kunderne?

Webinar: Bliv helt skarp på dropshipping, konsignationslager og 3PL

Indhold fra partner

E-handel

De fleste erhvervsindkøb sker via nettet

7 ud af 10 erhvervskøb blev i første halvdel af 2022 foretaget på nettet, og dermed handler indkøberne stort set lige så ofte online, som de gjorde under coronakrisen. Det viser Dansk Erhvervs B2B E-handelsanalyse, der også dykker ned i fordele, ulemper og indkøbernes budgetter

E-handel

Dansk e-handel oplever tilbagegang

Den samlede omsætning i dansk e-handel falder for første gang nogensinde. Det skyldes primært den generelle økonomiske usikkerhed, der får forbrugerne til at bruge færre penge. Det viser Dansk Erhvervs E-handelsanalyse for 1. halvår 2022.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere