E-handel

E-handel

Professionelle indkøbere ønsker den samme shoppingoplevelse som forbrugere

B2B-købere forventer den samme shoppingoplevelse online, som når de handler som forbrugere, men er frustrerede over uklare priser, langsomme hjemmesider og dårlig kundeservice. Det gælder også danske indkøbere og B2B-webshops.

E-handel

Hvilken B2B-webshop skal du vælge?

Den bedste B2B eCommerce-platform til SMV’ere

Indhold fra partner

E-handel

E-handlere spejder efter flere købeglade kunder

Hver fjerde dansker, der e-handler, klikkede køb mindst en gang om ugen i maj. Samtidig sænker forbrugerne forventningerne til fremtidens køb en smule. Det viser Dansk Erhvervs E-handelsanalyse for maj.

E-handel

Svanemærket er kendt og populært i Norden

95 procent af de nordiske forbrugere kender Svanemærket, og 64 procent af de forbrugere, der kender det, ser efter Svanemærket, når de vælger produkter.

E-handel

Internethandel er en stigende succes i Danmark

78 procent af befolkningen handlede online i 2022. Det var især digitale tjenester såsom køb af adgang til streaming af film og serier, der lå højt på indkøbslisten, når internetbrowseren blev åbnet. Det er blot ét af mange områder på Danmarks Statistiks nye temaside om digitalisering.

E-handel

Optimer din distributions- og grossistvirksomhed med en avanceret B2B-webshop

TrueCommerce tilbyder en skræddersyet platform, der er designet til at imødekomme behovene i distributions- og grossistindustrien.

Indhold fra partner

E-handel

Effektiviser kommunikationen med dine samhandelspartnere

Automatiser udvekslingen af forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere

Indhold fra partner

E-handel

Grøn bevidsthed daler ved økonomisk usikkerhed

Den økonomiske usikkerhed får forbrugerne til at skrue ned for de grønne ambitioner, når det kommer til levering. Det viser nye tal fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse.

E-handel

Hvornår er der behov for ordrestyring af din e-handel?

Verdenen inden for e-handel har ændret sig betydeligt i de sidste par år. Online køb er steget eksponentielt, fordi flere og flere foretrækker at handle hjemmefra.

Indhold fra partner

E-handel

Flere og flere virksomheder ruster sig til onlinesalg

World Economic Forum (WEF) har netop udgivet rapporten ”Future of jobs report – 2023” Undersøgelsen spørger ind til makrotrends og teknologitrends, deres indvirkning på job, og deres indflydelse på kvalifikationer og arbejdsstyrken. Arbejdsmarkedet står overfor væsentlige ændringer.

E-handel

Netbutikker skal være på tæerne med nye emballageregler

Fra 2025 skal danske virksomheder selv betale for håndteringen af deres emballage, men allerede fra 2024 skal virksomhederne registrere og indberette deres emballageforbrug. Især e-handlerne skal være opmærksomme på de nye regler.

E-handel

Flere handler direkte med virksomheder online

Forventninger om lavere pris, bedre kvalitet og hurtigere adgang til nye produkter får forbrugerne til at kigge mod virksomheder, der sælger egne produkter direkte til forbrugerne. Det viser E-handelsanalysen fra Dansk Erhverv.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere