E-handel

E-handel

Arbejder du med B2B-salg?

Læs her, hvordan du kan gøre det attraktivt for B2B-købere at købe dine produkter

Indhold fra partner

E-handel

Tiltræk nye kunder, og øg indtægten med en B2B eCommerce-platform

Hvis du gerne vil øge din virksomheds indtjening og tiltrække nye kunder, er der gode muligheder for at gøre dette med en B2B eCommerce-platform

Indhold fra partner

E-handel

E-handel har fået et lille stød i maven

Efter mange år med konstant vækst i danskernes e-handel bød 2022 for første gang på et fald i salget. I forhold til 2021 er der samlet set et lille fald på 1 procent i værdien af danskernes køb på nettet, men antallet af handler er samlet set steget med 4 procent.

E-handel

e-handelsbutikker forventer at fordoble forsendelser

Selvom det er svære tider og høje energipriser, kan en afdæmpet optimisme til væksten alligevel spores hos de danske virksomheder. Det viser tallene fra Dansk Erhvervs logistikanalyse.

E-handel

Lagerkapacitet og fragtpriser udfordrer e-handlen

Virksomheder med e-handel bevarer fortsat optimismen i et svært år. 2 ud 3 butikker forventer at sende dobbelt så mange pakker om tre år i forhold til 2022. Det er et år, der på logistiksiden er præget af udfordringer med fragtpriser og lagerkapacitet for alle netbutikker.

E-handel

Flere nordiske forbrugere returnerer julegaver

En analyse af returneringsdata fra den 25. til den 31. december viser, at det er forbrugerne i Norge, der foretager de fleste returneringer af gaver kort efter jul.

E-handel

Skab en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder

Lev op til dine kunders høje forventninger

Indhold fra partner

E-handel

Tag din forretning til det næste niveau med en B2B-webshop

Sådan får du aktiveret den hale af kunder, der ikke er EDI-parate

Indhold fra partner

E-handel

Danske netbutikker er populære men Tyskland vinder

Top 20 i E-handelsanalysen 2022 toppes af de kendte sværvægtere Zalando og Matas, som tilsammen står for hver 10. handel på nettet i Danmark. Men nye navne blandt andet Apopro og Bog & Idé er også med på listen.

E-handel

E-handelstal viser sløv start på året

Forbrugernes adfærd i årets første fem uger har været præget af tæt på en ensartet trafik, mens konvertering og salg haltede efter. Det viser Dansk Erhverv E-indekset.

E-handel

Få styr på de forskellige e-handelsstandarder

Bliv helt skarp på hvilke formatkrav du kan møde, når du sender elektroniske fakturaer.

Indhold fra partner

E-handel

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

Med24, den Jyske e-forhandler inden for skønhed og sundhed, fortsætter sin succesrige rejse i Skandinavien. Antallet af ordrer er steget med 30% det seneste år og sortimentet består nu af over 25.000 varer.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere