E-handel

E-handel

Fremtidens pakkepost er let og sikker

Hvis man kigger på markedet for 10 år siden, så diskuterede man, om postkasserne var på vej ud. Men de seneste års store interesse for nethandel og især Covid-19 har skabt en helt ny dagsorden. Nu skal der i stedet være på plads til og styr på sikkerheden for pakkepost.

E-handel

Lynhurtige leveringer vinder frem: Det handler om convenience

Kunderne forventer, at det skal være nemt, bekvemt og hurtigt at handle online, og derfor kaster flere netbutikker sig over lynlevering.

E-handel

2021 har budt på stor vækst i nemlig.com

Det seneste regnskabsår i nemlig.com har budt på stor vækst i omsætningen på over 1 mia. kr., mange nye tiltag for at skabe en endnu bedre kundeoplevelse og store investeringer i logistik - herunder et nyt varehus i Aarhus, som åbner i 2022.

E-handel

Hver fjerde indkøber har fravalgt leverandører uden e-handel

Både indkøbere og sælgere benytter sig i en stigende grad af digitale kanaler til at foretage deres køb og salg, men forventningerne til udviklingen er forskellige mellem sælger og indkøber. 23 procent af indkøberne har fravalgt leverandører, fordi de ikke tilbyder e-handel.

E-handel

Nu gennemfører RS Components en gennemgribende digital transformation

Allerede i løbet af 2020 og corona-hjemsendelserne har danske RS Componenets opgraderet deres kundeservicecentre og den digitale infrastruktur. Nu hjælper Orange Business Services virksomheden endnu engang blot med et meget større projekt: nu står hele virksomheden for tur.

E-handel

Amazon snubler ind på svenske e-handelsmarked

Amazon.se slog dørene op for mindre end fire måneder siden. Kritikken fra e-handelseksperter hagler allerede ned over virksomheden, hvis første skridt ind på de skandinaviske markeder ikke er kørt som smurt.

E-handel

Dansk netbutik dømt for manglende oplysning om fragt

En virksomhed er blevet idømt en bøde på 150.000 kroner for at ikke have oplyst om fragt, første gang en reol blev vist med pris. Virksomheden blev også dømt for ikke at have indregnet obligatoriske omkostninger i prisen for trailere, men blev frifundet i de tilfælde, hvor prisen for trailere var angivet næsten lige tydeligt både med og uden obligatoriske omkostninger.

E-handel

Two new multimillion e-grocery projects

Swisslog has strengthened its leading position in e-grocery automation solutions by landing two new projects for Rohlik, the fast-growing European e-grocery disruptor. The projects are part of the Rohlik 45 MEUR automation investments.

Indhold fra partner

E-handel

Dansk startup går all in på samme-dags-levering

Burd Delivery er gået all in på samme-dags-levering, for ifølge virksomheden giver en belejlig leveringsform glade og tilbagevendende onlineshoppere. Burd Deliverys fokus på selv at opbygge teknologien og vokse organisk har gjort, at startuppen ifølge CEO’en allerede nu kan begynde at tjene penge.

E-handel

Julehandel lever op til netbutikkers høje forventninger

6 ud af 10 virksomheder vurderer, at online-julesalget i år lever op til forventningerne. Dermed kan årets julesalg nå samme niveau som sidste år, hvor corona-nedlukningerne fik netbutikkernes salg til at eksplodere, viser analyse fra Dansk Erhverv.

E-handel

Coolshop styrker virksomheden med ny 25 procent-medejer

Coolshop har skabt en markant vækst de seneste år. Ledelsen har gennem et stykke tid ønsket at styrke virksomheden for succesfuldt at udvide til nye europæiske markeder. Derfor er virksomheden begejstret over at kunne meddele, at Brightfolk A/S, der er et investeringsselskab ejet af Heartland, overtager 25 procent af Coolshop.

E-handel

B2B E-handel er i fremgang

Webshops og apps bliver hyppigere brugt blandt virksomheder, der laver B2B salg. Knap fire ud af fem sælger allerede online – eller er på vej til det. De traditionelle salgskanaler står dog stadig for størstedelen af omsætningen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere