E-handel

E-handel

Black Friday: Hvordan får du dine varer ud til kunderne?

Webinar: Bliv helt skarp på dropshipping, konsignationslager og 3PL

Indhold fra partner

E-handel

De fleste erhvervsindkøb sker via nettet

7 ud af 10 erhvervskøb blev i første halvdel af 2022 foretaget på nettet, og dermed handler indkøberne stort set lige så ofte online, som de gjorde under coronakrisen. Det viser Dansk Erhvervs B2B E-handelsanalyse, der også dykker ned i fordele, ulemper og indkøbernes budgetter

E-handel

Dansk e-handel oplever tilbagegang

Den samlede omsætning i dansk e-handel falder for første gang nogensinde. Det skyldes primært den generelle økonomiske usikkerhed, der får forbrugerne til at bruge færre penge. Det viser Dansk Erhvervs E-handelsanalyse for 1. halvår 2022.

E-handel

Danskeres handel i udenlandske webbutikker stiger

Blot 70% af danskernes seneste online køb var i danske webshops. Nationalbankens betalingsstatistik viser samtidig et rekord højt forbrug af danske betalingskort i udenlandske webshops.

E-handel

Få styr på de forskellige e-handelsstandarder

Sender du elektroniske fakturaer globalt? Så læs med her!

Indhold fra partner

E-handel

Forbrugerne holder fast i dagligvarehandel på nettet

Forbrugerne søger også i tiden post corona mod de digitale dagligvarebutikker. Det viser den seneste E-handelsanalyse foretaget af Dansk Erhverv, der også konkluderer, at andelen, der ugentligt handler dagligvarer online, er mere end fordoblet siden 2018.

E-handel

Netbutikkerne er nervøse før årets højsæson

Mange netbutikker frygter, at det vigtige 4. kvartal med Black Friday og julesalget vil blive præget af tilbageholdende forbrugere. Det viser en ny medlemsundersøgelse fra Dansk Erhverv.

E-handel

Pyramider, Latte Art og Jobsikkerhed - nøglen til gode B2B kundeoplevelser

B2B virksomheder oplever i stigende grad, at deres kunder forventer en gnidningsfri brugeroplevelse. Forventninger som er drevet af den oplevelse, vi som kunder kender fra online handel i privatregi.

Indhold fra partner

E-handel

Inspirationsdag for alle med interesse i elektronisk samhandel

Torsdag d. 27. oktober holder vi inspirationsdag i Århus og du kan komme med!

Indhold fra partner

E-handel

2 ud af 5 netbutikker er ramt af fragtkaos

Andelen af netbutikker med leveringsproblemer falder, men det internationale forsyningskaos påvirker stadig 2 ud af 5 netbutikker og kan få konsekvenser for Black Friday og julesalget. Det oplyser Dansk Erhverv.

E-handel

Nu rammes dansk e-handel af tilbagegang

Danskerne handler stadig ofte på nettet – men de bruger færre penge end før. Det har man mærket blandt netbutikker i andet kvartal, hvor omsætningen er faldet.

E-handel

Indret dit webshoplager til vækst

Lagerindretningen bag en webshop skiller fårene fra bukkene, for den bagvedliggende opsætning kan blive den afgørende forskel mellem succes og knap så meget succes.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere