E-handel

Strategi & ledelse

Amazon dominerer også i Europa: En forretningsmulighed for danske e-handlere

I 2019 blev der omsat for 143 milliarder euro i europæisk cross-border-handel. Amazon snupper en stor del af kagen, og derfor skal danske e-handlere være opmærksomme på den mulighed, der ligger i Amazon, for at kickstarte et eksporteventyr.

Branchenyt

E-handelsboom skal nu også gavne danske lokalvarer

Små lokale fødevarer producenter er blevet hårdt udfordret af coronapandemien. En stor del af deres salg foregik før i små delikatesseforretninger, restauranter og så videre. Men nu vil Coop hjælpe dem ved at oprette en specialbutik på Coop.dk MAD. Onlinebutikken ”slog dørene op” den 25. september.

Branchenyt

Et voksende antal B2B-indkøbere handler næsten udelukkende online

Både i 2019 og 2020 angav over 50 procent af B2B-indkøbere, der handler online, at mere end halvdelen foregår på nettet. Tallet for de, som handler næsten udelukkende på nettet, er steget til næsten en tredjedel af indkøberne. Udviklingen går nu hurtigere end hos B2C-netbutikker.

Branchenyt

Coronatravlhed hos danske netbutikker ødelægger ikke kundeoplevelsen

Under COVID-19-pandemien har danskerne flyttet deres forbrug fra de fysiske butikker til de digitale. Men selvom der har været usædvanligt travlt hos mange netbutikker, er udfordringerne ikke blevet løst ved at skære ned på servicen. Tværtimod scorer de travle netbutikker højt, når man ser på kundernes loyalitet.

Branchenyt

Et modent marked får Salling til at investere i hjemmelevering af dagligvarer

Oven på udbruddet af COVID-19 er danskernes forbehold for digitalt indkøb af dagligvarer faldet, og efterspørgslen er steget. Det får Salling Group til at lancere et nyt tilbud, hvor de leverer dagligvarer hjem foran kundernes hoveddør, via føtex.

Branchenyt

Kunsten at lancere en webshop

Hvad bør du tænke på, når du skal implementere en ny e-handelsplatform? Hvilke roller og kompetencer er nødvendige efter opstart - og hvilke opgaver skal udføres dagligt?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

3 gode råd til online B2B-handel

Indenfor fem år vil 80 procent af B2B-handel foregå digitalt, ifølge undersøgelse af rådgivningsvirksomheden Gartner. Styrk din egen virksomhed ved at møde kunderne, hvor de er og forventer at møde leverandører. Forbered dine sælgere og match salgsaktiviteter til kunders indkøbspraksisser.

Branchenyt

Er det værd at investere i en B2B-portal?

Flere og flere B2B-virksomheder investerer i en kundeportal, hvor de kan tilbyde en personlig shopping oplevelse, mens de indsamler digitale og relevante informationer om kunderne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt automatiseret DSV-lager i Oslo imødekommer e-handelsbehov

Nyt DSV-lager i Vestby, Oslo på godt 50.000 kvdratmeter er nu driftigt. Det er udstyret med et automatiseret lager- og hentningssystem, suppleret af traditionelle plukhylder, hvilket gør det særligt egnet til e-handelsvirksomheder.

Branchenyt

4 ud af 10 e-handelsbutikker har ansat under coronakrisen

Mens hver tiende e-handelsbutik har fyret medarbejdere under krisen, så har 4 ud af 10 hyret nye medarbejdere for at kunne følge med. Det er især de store virksomheder, der oplever en positiv corona-effekt.

Branchenyt

Danskerne shopper løs under corona – det foregår bare online

Såvel danskere som europæere har ikke begrænset deres forbrug under corona-pandemien. I stedet har de i højere grad shoppet online, hvor hver fjerde netbutik har oplevet mindst 50 procent vækst i andet kvartal i 2020.

Branchenyt

FDIH vil fusionere med Dansk Erhverv

FDIH og Dansk Erhverv arbejder på at fusionere. Målet er at skabe Danmarks mest betydelige stemme inden for e-handel. Ifølge FDIH vil beslutningen både komme medlemmerne og organisationerne til gode.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere